Bezárás

Dabas, Sári

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Dabas, Sári

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
90 m²
Négyzetméterár
187 778 Ft/m²
Telekterület
2 052 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950-1980 között
Pince
nincs
Épület szintjei
földszintes
Tetőtér
beépíthető
Fűtés
gáz (konvektor)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
kertre néző
Rezsiköltség
30 000 Ft/hó

FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!

Dabas-Sári központi részén 30 percre Budapesttől, aszfaltozott utcában egy 2052 m2-es telken egy 1956-ban épült beton alapra épített vályog falazatú, jó statikai állapotú épület, jó tetőszerkezettel, de belül korszerűsítést igénylő 90 m2 alapterületű tornácos családi ház + a tornácról nyíló nyári konyhából (10 m2), tároló (20 m2), fatároló (5 m2) melyek viszonylag egyszerűen a lakótérrel összevonható.

A lakásba lépve egy 20 m2-es helységbe érkezünk, amely a mai igényeknek megfelelően, akár egy amerikai konyhás nappalivá alakítható. Ebből a térből nyílik egy ablakkal rendelkező kádas fürdőszoba és egy ablakos háztartási helyiség, amelyben a házi vízmű (hidrofor)is helyett kapott, ennek a helyiségnek a segítségével a lakótér PLUSZ EGY SZOBÁVAL BŐVÍTHETŐ (amely helyiség jelenleg a tornácról nyíló nyári konyha). Az utcafront felé két egymásból nyíló (25 m2-es) nagyon jó méretű szoba érhető el, melynek burkolata szép állapotban lévő hajtópadló.

A telek 30%-os beépíthetőséggel bír, amely azt jelenti, hogy a telek hátsó felére igény esetén még egy ingatlan építhető.
Közművek a telken: villany, gáz van, csatorna telken belül, víz az utcában. Az épület fafödémes a tetőn cserép fedéssel, a külső nyílászárói jó állapotú hagyományos gerébtokos nyílászárók, redőnnyel ellátva.

A fűtést elektromos és gáz konvektor a meleg vizet villanybojler biztosítja. Jelenleg a ház vízellátását egy a lakos belül lévő háztartási helyiségben elhelyezett hidrofor működteti fúrt kútról. De van külön fúrt kút a telken az öntözéshez is, mely kiváló vízhozammal bír. A ház utolsó traktusában egy külön garázs is kialakításra került, mely pakolásra és egy autó beállására alkalmas. A telek a ház hosszában külön leválasztásra került kerítéssel a kerttől, így e telek hátsó része jelenleg is kisebb családi gazdásságként üzemel, ahol hagymát, krumplit stb. megtermelnek.

Közvetlen közelében: szinte minden sétálva elérhető iskola, posta, bevásárlási lehetőség stb.

Az ingatlan TEHERMENTES és a teljes kiürítés követően azonnal költözhető!

AZ ÁR IRÁNYÁR!