Bezárás

3. kerület, Fagyöngy Lakópark

Térkép előnézet

megnézem a térképen

3. kerület, Fagyöngy Lakópark

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
70 m²
Négyzetméterár
993 622 Ft/m²
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Lakópark neve
Fagyöngy Lakópark
Épület szintjei
3
Emelet
1
Fűtés
hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
5.6 M Ft
Kilátás
kertre néző
Erkély
16.8 m²
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás
kelet
Légkondicionáló
van
Kertkapcsolatos
nem

Az építkezés befejeződött. Lakásaink azonnal költözhetőek.
Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen épült fel.
A Fagyöngy Lakópark területén belül 10 épület kap helyet – ebből 6db épület földszint + 2 szintes, 4 épület pedig földszint + 4 szintes. A lakópark Róza közi oldalán elhelyezkedő épületek alatt mélygarázs található.
A lakópark épületei egymástól kellemes távolságra helyezkednek el, kellő intimitást biztosítva a lakóknak. A Fagyöngy Lakóparkban a lakástulajdonosok egy kellemes, csendes, kertvárosias hangulatú parkosított zárt kerten belül vásárolnak ingatlant.
Műszakilag a jelenlegi piacon legfejlettebb felszereltségű otthonokat kínálunk, ahol a korszerű, energiatakarékos műszaki kialakításnak köszönhetően a havi rezsi költségek akár 60%-kal csökkenthetőek.
A Fagyöngy Lakópark külső és belső terei egyaránt a természetességet, otthonosságot hordozzák magukban, természetközeli anyagok használatával, egyszerű, letisztult designnal.
A Fagyöngy Lakóparkban a modern otthon szerves része az aktív kert, ahol ha zárt, parkosított kertben egy 400m2-es játszótér és a kültéri kondigépek várják, hogy a kis lakók és szüleik élettel töltsék meg a lakópark közel egy hektáros zöld parkját.
Lakásainkat kulcsrakészen értékesítjük és azonnal költözhetőek. A különleges vevői igényeknek megfelelve a legexkluzívabb lakásaink szerkezetkész állapotban várják az érdeklődőket, melyeket ingyenes belsőépítészeti tanácsadást követően, egyedi vevőigények szerint kulcsrakészen befejezve adunk át a tulajdonosnak.

A KÖRNYÉK
Csillaghegy vonzereje, hogy autóval néhány perc alatt rengeteg kikapcsolódási lehetőség elérhető. A Fagyöngy Lakóparkból 5 perces sétára található a Csillaghegyi strand, uszoda- és wellness központ, néhány perces autótávra fekszik számos kirándulóhely az Óbudai hegyekbe, 7 perc autóval a Dunapart, 10 perc a Lupa- sziget, 20 perc Szentendre és mindössze 10 perc alatt elérhető az Árpád híd.

ELŐNYÖK
- korszerű anyaghasználat és design
- magas minőségű kivitelezés
- tágas, élhető teraszok
- földszinti privát kertek
- 5000 m2 aktív, parkosított kert
- 400m2-es játszótér
- kültéri kondigéppark
- energiatakarékos gépészet
- biztonsági szolgálat
- folyamatos gondnoki szolgálat
- tágas, elegáns lépcsőház
- kedvező hitellehetőség
- CSOK ügyintézés

Lakópark adatai:

Fagyöngy Lakópark

Lakópark képe
Lakások száma
160 db
Alapterület
44-90 m²