Bezárás
89 M Ft

Veresegyház, Hegyek

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Veresegyház, Hegyek

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
870 m²
Négyzetméterár
102 299 Ft/m²
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van

Veresegyház egyik legnívósabb részén eladó ENGEDÉLYEZTETETT TERVEKKEL EGYÜTT egy 870 nm alapterületű, közel szerkezetkész felépítmény, mely földszint, első emelet, második emelet és tetőtér részekre tagozódik.

A telek mérete 1657 nm, mely két telek egyesítéséből jött létre. ELSŐSORBAN IDŐSEK OTTHONA ALAKÍTHATÓ KI, AZ ERRE VONATKOZÓ TOVÁBBI-ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYT A TULAJDONOS BESZEREZTE!
A terveknek megfelelően, összesen 32 lakó-, illetve apartmanegység kerülhet kialakításra (a válaszfalak is részben felépítésre kerültek már), mely egységek mérete 25-45 nm közöttiek, egy, illetve két szobás elosztással lettek megtervezve.
Amennyiben a leendő tulajdonos nem idősek otthonaként szeretné az egységet üzemeltetni, úgy kétlakásos társasház, vagy irodák, valamint diákszálló, egyéb szállodai szolgáltatás is kialakítható!

A négy emeletnek köszönhetően CSODÁLATOS PANORÁMA TÁRUL AZ ÉPÜLET ELÉ, az amúgy is panorámás telekről. A telek mögött erdősáv található, A NYUGALOM ÉS A CSEND GARANTÁL! A városközpont busszal is elérhető, vagy gépkocsival 2-3 percen belül.

IRÁNY ÁR: 89 M Ft.
Várom megtisztelő hívását az ingatlan megtekintésére.

Elérted a hirdetőt telefonon?