Bezárás

Gönyű, Győr-Moson-Sopron megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Gönyű, Győr-Moson-Sopron megye

x
Típus
eladó panel lakás
Alapterület
68 m²
Négyzetméterár
352 941 Ft/m²
Szobák száma
3
Építés éve
2020
Fűtés
elektromos

Gönyű és Nagyszentjános között a győri ipari parktól 12 percre, SIP Paneles, kulcsrakész lakás eladó 3 szoba és amerikai konyhás nappalival, év végi átadással.
A FENTI ÁR AZ 5 MILLIÓS ÁFA VISSZAIGÉNYLÉSSEL ÉRTENDŐ, CSOK igényelhető!
Látogasson el az Erdőszél Lakópark weboldalára, tudjon meg többet Rólunk.
Már csak a 10-es lakás szabad!!

A bruttó Ár =29.500.000. Ft ebből visszaigényelhető 5 millió FT így az ingatlan kulcsrakészen 24.500.000 FT azaz 350.000 FT/m2 , a CSOK és Babaváró is igénybe vehető.
A település Nagyszentjános beleesik a preferált települések listájába:
Így lépett életbe az 5 milliós visszaigénylés:
Januártól indul az ÁFA visszatérítés preferált településen!
2020. január elsejétől azonban preferált településeken elérhető l ez a támogatási forma. Az alábbiakban ismertetjük, hogy mely lakáscélok esetén lesz lehetőség az igénylésre!

Adó-visszatérítési támogatás preferált településen
A támogatás iránti kérelem – preferált településen – kizárólag az alábbi lakáscélok esetén vehető igénybe:

Lakásvásárlással egybekötött:
korszerűsítésre,
bővítésre,
korszerűsítésre és bővítésre
Meglévő lakás
korszerűsítésére,
bővítésére,
korszerűsítésére és bővítésére
Új lakás építése esetén
legfeljebb 150 m2 hasznos alapterületű lakás vagy a legfeljebb 300 m2 hasznos alapterületű egylakásos lakóépület természetes személy építője vagy építtetője az építési bekerülési költség megfizetéséhez
az építkezés helyé ül szolgáló építési telek vételárához
Az adó-visszatérítési támogatás összege
Az adó-visszatérítési támogatás összege megegyezik a bővítéshez, illetve a korszerűsítéshez, valamint az építkezés helyéül szolgáló építési telek és a lakás vagy az egylakásos lakóépület építéséhez megvásárolt anyagok és igénybe vett szolgáltatások számlájában feltüntetett és kiállított számla szerint megfizetett ÁFA összegével, de legfeljebb 5.000.000 Ft.

A támogatás a kérelem benyújtásakor a hitelintézet által elfogadott költségvetésből még fennmaradó bekerülési költségekre igényelhető.

Milyen ÁFA tartalmú számla után igényelhető vissza az ÁFA?
A támogatás kizárólag a 27% ÁFA mértékkel kiállított számla benyújtása esetén vehető igénybe. A hitelintézet által elfogadott költségvetés legalább 70%-át szükséges a támogatott személy nevére kiállított számlával igazolni. A számlabenyújtási kötelezettség teljesítésénél az 5% ÁFA mértékkel kiállított számla nem vehető figyelembe!

A hitelintézet kizárólag olyan számlát fogad el, amelynek kiállítására a korszerűsítési, bővítési munkák megkezdését legfeljebb 6 hónappal megelőzően került sor. Új lakás építése esetén az építési engedély vagy az egyszerű bejelentéshez kötött épület felépítésének bejelentését legfeljebb 6 hónappal megelőzően kiállított számla vehető figyelembe.

Fontos, hogy a számla kibocsátója az állami adóhatóság nyilvántartásában működő adóalanyként szerepeljen, vagy ennek hiányában az állami adóhatóság a működő adóalanyiságot a számlakibocsátó tekintetében igazolja.

Falusi CSOK és ÁFA igénylése
Ha a támogatott személy falusi CSOK-ot is igényel az ÁFA visszatérítés mellett, akkor ugyanazon hitelintézetnél egyidejűleg nyújthatja be az adó-visszatérítési támogatás és a falusi CSOK iránti kérelmét.
Kérdése van hívjon bátran!

Elérted a hirdetőt telefonon?