Abasár, Heves megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Abasár, Heves megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
370 m²
Négyzetméterár
161 892 Ft/m²
Telekterület
2 800 m²
Szobák száma
12
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
jó állapotú
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Kilátás
panorámás

Meseszép mátrai panorámával családi ház , működő vendégház Abasáron

Eladóvá vált Abasáron, a község legmagasabb pontján álló, könnyen megközelíthető , gyönyörű panorámával rendelkező, 270 nm-es ,családi házként, vendégházként és egyéb vállalkozásként is hasznosítható ingatlan.

Az ingatlan kül- és beltéri kamerarendszerrel, külön riasztórendszerrel van felszerelve, több bejáratttal rendelkezik.

A földszinten egy teljesen elszeparált magán lakrész található: nyitott és zárt előtér,amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, dolgozószoba, fürdő , wc, tároló. A lakrészt zárható ajtó választja el a belső lépcsőháztól, és a földszinten található hatalmas, kertkapcsolatos közösségi tértől, melyben az egész ház felfűtésére is alkalmas kandallóval ellátott nappali, konyha, fürdőszoba 2 wc-vel, és egy kisebb szoba is található. Az első emeleten 4 db, a második emeleten 2 db különböző méretű szoba került kialakításra. Emeletenként van fürdőszoba és külön wc-helyiség. Minden szinten erkély is található. A közösségi térként szolgáló épületrész akár tetőtér beépítésre is alkalmas lehet.

A ház hátsó részén, - de belső bejárattal is kapcsolódva - körpanorámás, tágas , nagy belmagasságú, ablakokkal körbeépített világos épület áll, mely a Mátra szelíd lankái felé tekint. Az épület szerelő műhelyként volt hasznosítva, azonban jelenleg tárolásra használják a tulajdonosok. Ez a hatalmas épületrész akár wellness célú beruházásokra is különösen ideális lehet, egyedülálló panorámát nyújtva a szolgáltatást igénybevevő vendégeknek. A hatalmas telek felnyúlik a hegyoldalba, jelenleg egy részén szőlő ültetvény található. Maga a telek, nagysága révén alkalmas lehet akár lovarda, kemping kialakítására is. A ház mindkét oldalán található széles udvarrész, gyakorlatilag körbejárható az egész ingatlan. Az egyik udvarrész teljesen térköves, a másik udvar részben térkövezett, részben pázsitos. Itt találhatók a 32 személyes fedett kiülők, kőasztal, 2 db nyársaló illetve bográcsozó hely, illetve egy nagy méretű épület, mely jelenleg garázsként és tárolóként funkcionál. A ház előtt 6 autó számára kialakított parkoló hely, a hátsó udvarban pedig szintén 6-8 autó parkolására alkalmas hely található.

A környék földrajzi adottságaiból kifolyólag a Mátra közelsége, (Mátrafüred 6 km) a Markazi tópart közvetlen szomszédsága és termálfürdők elérhetősége számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt: túrázás, libegőzés, adrenalinpark, síelés, éjszakai melegvizű fürdőzés a szabadban, csónakázás, kutyafogat túra, szervezett csapatépítő programok és a mátrai borvidék lankái várják e nemes ital rajongóit kóstolóra hűvös pincéiben. A család birtokában áll egy 200 m távolságra lévő, vendéglátásra kialakított pince, illetve egyéb tároló pincék is.

Igazán jó ajánlat, hisz ár-érték viszonylatban,130000 Ft / nm ingatlan áron egy jelenleg is működő befektetéshez juthat, melyet kedve szerint tovább fejleszthet, kihasználva a dinamikusan fejlődő mátrai turizmus adta lehetőségeket. Ehhez tálcán kínálja magát az ingatlan csodálatos fekvése, minden más az Ön fantáziáján és lehetőségein múlik.

Az ingatlan akár berendezéssel együtt is eladó, mely a pincével együtt megbeszélés tárgyát képezheti.

Független hitelszakértőnk hosszú évek tapasztalatával szükség esetén az anyagi fedezethez is gyakorlatias megoldásokkal szolgál.

Tekintse meg az ingatlant és beszéljük meg hogyan tudjuk valóra váltani terveit!

Elérted a hirdetőt telefonon?