Bezárás

Apátistvánfalva, Vas megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Apátistvánfalva, Vas megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
91 m²
Négyzetméterár
1 208 791 Ft/m²
Telekterület
44 655 m²
Szobák száma
1 + 3 fél
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

CSENDRE, PANORÁMÁRA, VIDÉKI NYUGALOMRA VÁGYÓK ÉS ÁLLATBARÁT VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!

Háborítatlan tiszta levegőjű természeti környezetben, Apátistvánfalván, 44 655 nm-es területtel rendelkező birtok, igényesen felújított lakóházzal és melléképületekkel eladó! A területen jó termő gyümölcsfákat ( főleg alma és körte) találunk és biozöldségeket is termesztenek.
Komplex üzleti lehetőség, fantasztikus környezetben, hatalmas területen, ami akár tovább fejleszthető.
Jelenleg bivalytenyésztéssel és lótartással foglalkoznak itt.

A külterületi besorolású, az ingatlannyilvántartásban lakóház, udvar, gazdasági épület a feltüntetése ( 1403 nm), az alábbi alrészletekkel:
- erdő (8082 nm)
- szántó (8892 nm)
- legelő (5223 nm)
- erdő (4202 nm)
- szántó (10 066 nm)
- rét (6787 nm)

A település az Őrségi Nemzeti Park területén, az osztrák-magyar-szlovén Hármashatárnál, az osztrák határátkelőtől 10, a szlovén határátkelőtől 3 kilométerre helyezkedik el. A legközelebbi város, Szentgotthárd 8 kilométerre van epülésszerkezetét a szórványbeépítettség jellemzi. Egy-egy ház külön dombtetőre épül, és körülötte helyezkednek el a művelt földek és legelők.
Területe 1978 óta szigorúan védett és 2002 óta a nemzeti park része. Alpokaljai dombságon fekszik, erdőkkel és dombokkal körülvéve. Vizes völgyekben és forrásokban igen gazdag, ezen a területen is található egy erdei forrás.

A jelenlegi tulajdonos által az ingatlan területén 2014-től folyamatos a felújítás. A korabeli nappali + 3 hálóval rendelkező lakóingatlant teljesen modernizálták. ( új a tetőszerkezet, hőszigetelt fa szerkezetű nyílászárókat építettek be, új az aljzat, új az elektromos és vízvezeték hálózat, kényelmes méretű az új fürdőszoba, mely káddal és zuhanyzóval is felszerelt, a mai kornak megfelelő, gépesített konyha)
A ház fűtése egy nagy teljesítményű fa (vegyes) tüzelésű kazánnal megoldott. A meleg vizet pedig egy energiatakarékos villanybojler állítja elő.

Az ingatlan elhelyezkedése, jellege és méretei lehetőséget adnak mind állattartásra, lovasoktatásra, panzióztatásra, falusi termelő tevékenységgel egybekötött vendéglátásra,vagy akár elszeparáltan egy minden igényt kielégítő luxuskúria kialakítására is, mely csodálatos természeti helyen, de mégis könnyen megközelíthető helyen fekszik.

Pályázati lehetőségben gondolkodóknak is a figyelmébe ajánlom, mivel mezőgazdasági, vagy falusi turizmushoz kiírt pályázatok is igénybe vehetők.További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Az ingatlannal kapcsolatban személyesen a Thököly u 46 szám alatti irodánkban tud érdeklődni.

Referencia szám: HZ478727

Elérted a hirdetőt telefonon?