Bezárás
46.3 M Ft

Csömör, Pest megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Csömör, Pest megye

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
15 170 Ft/m²
Telekterület
3 052 m²
Kilátás
panorámás

Csömör külterületén, üdülő övezetben 3052nm telek egyben vagy három részben, külön-külön is eladó. Tiszta időben csodálatos panoráma nyílik a Gellért-hegyre.

A közelben egy kis erdő tárul elénk, mely jó levegőt, hangulatos, barátságos környezetet biztosít. A környező házak jellemzően állandó lakhatási céllal épültek.

A körbekerített, rendezett teleken jelenleg egy istálló épület illetve egy nyári beálló található. Állattartásra is alkalmas egyben vagy részenként is a terület.

Két utcáról is megközelíthetjük a telket, így a megosztásnál is függetleníthetők a részek egymástól. Az alsó és felső rész viszonylag sík, míg a középső rész picit emelkedő, dombos terület.

Az utcafront 21m széles, a hosszúsága 145 m.

A víz és a villany telken belül, míg a gáz a telekhatáron található. Csatorna nincs.

A telek egyben 46.3 millió forint. Igény szerint felosztható 3 részre, melyek egyenként is megvásárolhatók (15,5 és 16,5 és 17,5 millió forintos áron). Lakóház építésére mindhárom rész külön-külön is alkalmas, szép, nagy kertekkel.

Csömör központja könnyen megközelíthető. Séta távolságra van a közelben haladó HÉV megállója. Az Örs Vezér tere a HÉV-vel gyorsan elérhető.
(Egyedi kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) n