Bezárás
67 M Ft

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
450 m²
Négyzetméterár
148 889 Ft/m²
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
2

Megvételre kínálok, Borsod megye, Bogács településen, a Gyógy és Strandfürdő közelében, egy jó állapotú, 450m2 alapterületű, 2 szintes vendéglátó egységet. Az ingatlan falazata kő és tégla, mely egy a település központjában található 845 m2 nagyságú portán helyezkedik el. A jelenleg is üzemelő vendéglátó egység gyermekek táboroztatására lett kialakítva, 8 hálóegységgel, 32 fő egyidejű pihenését teszi lehetővé. Hálóegységenként külön fürdő-wc szolgálja a lakók tisztálkodási lehetőségeit. Étkeztetésükről az alsó szinten található, 44 személyes, régebben csárdaként üzemelő helyiség szolgál. Ez jó időben, egy fedett terasz alatt, még 30 férőhellyel bővíthető. A csárda konyhája, a hivatalos és szabályos kialakításának köszönhetően rendelkezik, a már Magyarországon is kötelező minőségbiztosítási rendszer, a HACCP engedéllyel. A személyzetet teljes egészében kiszolgáló helyiségek, balamint női - férfi vendég illemhelyiségek is találhatóak benne.
Az épületen 2019-ben teljes felújítás történt, ami jelenti a külső hőszigetelést, szigetelt üvegezésű műanyag nyílásazáró cserét, festést, terasz és a belső udvar rész járólappal történő burkolását.

A Bükk déli lankái közé ékelödve található Bogács, amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerű, melegvizes gyógyfürdöjéröl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülöfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidö értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezökövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére, mint ügyvédi háttér, értékbecslés, otthon biztosítás, hitel ügyintézés.
Ingatlan hivatkozási száma: M156180

Elérted a hirdetőt telefonon?