Bezárás

Csobánka, Hanfland

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Csobánka, Hanfland

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
309 m²
Négyzetméterár
252 427 Ft/m²
Telekterület
825 m²
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
befejezetlen
Pince
van
Épület szintjei
3
Tetőtér
beépített
Fűtés
gázkazán
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön és egyben is

Budapesttől 12 km-re, a gyönyörű természeti környezetben fekvő Csobánka központi részén eladó egy 825 m2-es telken álló, 380 m2 hasznos alapterületű, kétlakásos családi háznak épült, de többféle vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas, végleges kialakítás/befejezés előtt álló lakóingatlan.
A Hanflandon található, két utcára nyíló, háromszintes, impozáns megjelenésű ház a kilencvenes évek második felében épült, az építés korának megfelelő, minőségi építőanyagokból. Az épület egészére jellemzőek a világos, napfényes, tágas terek, egyedi tervezésű hatalmas ablakok, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Oszoly-csúcsra és a Pilis környező hegyvonulatára.
A házban jelenleg 2 teljesen elkülönített, külön bejárattal és fogyasztásmérőkkel felszerelt lakrész található, melyeket életvitelszerűen sosem laktak. Az alsó szinten helyezkedik el a 77 m2-es, igényesen kialakított és berendezett kisebbik lakás, előszoba, konyha, kamra, nappali-étkező, hálószoba, fürdőszoba tagolással. Ezen a szinten kapott helyet a kazánház, egy tároló/műhely, valamint egy 30 m2-es, kétállásos garázs is.
A nagyobbik lakás kétszintes, összesen 210 m2 lakóterű, tágas lépcsőházon keresztül közelíthető meg, helyiségei az emeleten és a tetőtérben találhatók. Az első szinten egy hatalmas, 81 m2-es, teraszkapcsolatos nappali-étkező, valamint konyha, kamra, 2 hálószoba, fürdőszoba került kialakításra, amelyből csak a szobák és a fürdő készült el teljes körűen.
A tetőtérben hangulatos, az előző szint nappalijával egy légterű, 24 m2-es galéria, 2 szoba, gardrób, fürdőszoba és wc kapott helyet, a nagyobbik szobához 10 m2-es, panorámás erkély kapcsolódik.
A tetőtér felett egy óriási, sokféleképpen hasznosítható, szigetelt padlástér húzódik.
A tetőtéri szint, valamint az első emelet néhány helyisége beton alappal és vakolt falakkal kerül átadásra, végleges, igény szerinti befejezése az új tulajdonosra vár.
A ház kertje füvesített, két részre tagolódik: a teljesen sík előkertre és a teraszos kialakítású, parkra néző hátsó kertre. Az épület előtt több jármű parkolására van lehetőség. Az ingatlan elhelyezkedését és adottságait tekintve kiválóan alkalmas több generáció együtt költözése esetén, valamint vállalkozás (pl. magán oktatási, egészségügyi intézmény, irodaház, panzió, stb.) kialakítására is.