Bezárás

Kunhegyes, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kunhegyes, Belváros

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
92 m²
Négyzetméterár
75 000 Ft/m²
Telekterület
2 891 m²
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

Eladó Kunhegyesen polgári típusú családi ház!

Eladó Kunhegyesen egy 92 m2 nagyságú vegyes falazattal épült, három egész szobából álló, 2012-ben felújított családi ház. A lakóingatlan két éve teljes körű esztétikai felújításon esett át. Azóta az állapota nem változott, így minden tiszta, igényes. A fűtést elektromos kályhák biztosítják, de kandalló fűtés is beállítható. Az egyik szoba hajópadlós, a másik két szoba laminált parkettás, a többi helyiség mázas kerámia lappal burkolt. A telek 2891 m2, melyben konyhakert, gyümölcsfák és szőlő lugas kapott helyet. Az udvarban szerelőaknás garázs biztosítja a gépkocsi elhelyezését. A melléképületben található szoba-konyha-fürdőszoba miatt az ingatlan kis ráfordítással akár két generáció számára is megfelelő választás. A különböző tárolók, és ólak akár állattartásra is alkalmassá teszik a családi házat, az ipari áram is bevezetésre került.

Kunhegyes a Tisza-tó szomszédságában helyezkedik el, - Abádszalók (10-12 km), valamint a termálfürdők, gyógyfürdők (Berekfürdő, Kisújszállás) is a közelben találhatók.

Az ingatlant az F. And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés kínálja eladásra! Bemutatásért keressen minket a megadott elérhetőségeken. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az ingyenes hitelközvetítés 12 bank ajánlatából.

Forduljon hozzánk bizalommal, ne késlekedjen!