Bezárás

Telki, Akácos út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Telki, Akácos út

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
240 m²
Négyzetméterár
520 833 Ft/m²
Telekterület
980 m²
Szobák száma
3 + 3 fél
Rezsiköltség
50 000 Ft/hó

Telki egyik legjobb adottságú helyén természetvédelmi övezet határán, ugyan akkor a szolgáltatásoktól (buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, bevásárlóhely, szórakozóhely) sétatávolságban, zsákutcában lévő 2003-ban organikus hangulatot árasztó tervek alapján épült, nappali, étkező, konyha, 2+3 fél szobás, két fürdőszobás, plusz WC-kézmosó, dupla beállásos garázsos, világos, remek tájolású, panorámás, több terasszal rendelkező ház, 980 nm-es sarok telken tulajdonostól eladó. Az épület kétszintes, de egy födémkiváltás révén egységes családias hangulatot teremt. Az emeleti szobáknál külön tervezési szempont volt a „tetőtérbeépítés” érzés elkerülése, valamint a változó élethelyzetek miatti két generációs házzá történő átalakíthatóság. Az élhető terek, a fényárban úszó szobák, az intim szférák, a környék csendje és páratlan levegője igazi otthonosságot biztosít majd a ház leendő tulajdonosának.
A Ház 38-as porotherm téglából épült amire 2011-ben kapott 10 cm hőszigetelést, valamint a meglévő 10 cm-es, mennyezeti szigetelés fölé is került még plusz 10 cm kőgyapot és hőtükör fólia. A tető csornai hódfarkú cseréppel fedett, a ház lakóterülete 240 nm. A fűtés melegvíztárolós kombi kazánnal megoldott. A komfortérzetről padló és radiátoros hőleadás gondoskodik. A garázsban elhelyezésre került egy vízlágyító berendezés is. A ház biztonságát riasztórendszer garantálja..
A külső nyílászárók fa, kétrétegű hőszigetelt üvegezésű, egyedi gyártásúak. A burkolatok a földszinten kerámia, a szobát kivéve ahol laminált padló, az emeleten a szobákban és a közlekedőkben parketta, a vizes helységekben kerámia. A kert gondozott, gyümölcs és dísznövényekkel beültetett, a hátsó kertben egy hangulatos kis tóval, és egy külön álló 10 nm-es tárolóval. A kertben található még egy kb 60 m3-es ciszterna amibe a tetőcsapadékvíz bevezetésre került.

Elérted a hirdetőt telefonon?