Bezárás
104 M Ft

Hévíz, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Hévíz, Belváros

x
Típus
eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület
95 m²
Négyzetméterár
1 094 737 Ft/m²
Épület szintjei
földszintes

Az üzlethelyiség Hévíz sétálóutcájának közepén, a legfrekventáltabb helyen található üzlet, földszinti, jelenleg 2 külön bejárattal.

Összesen kb. 93-95 m2 alapterületű, ami 2 részre van osztva, 2 külön bejárattal.

Az ingatlan egyben és külön-külön is eladó. 2 részben történő eladás esetén a nagyobbik ingatlant kívánjuk előbb értékesíteni.

Az eladó magánszemély , az ingatlan tehermentes.

Vállalkozásra,befektetésre kiválóan ajánlott.

Eladásra kínáljuk a másik üzletet is:

Az üzlethelyiség Hévíz egyik legkedveltebb részén, nagyon csendes helyen, autóval és gyalogszerrel is könnyen megközelíthető helyen, csupán 5-10 perc sétára a tófürdőtől található meg.
Az épület méretét tekintve 3 x 80 m2-es (pinceszint, földszint, tetőtér), 1987-ben épült, téglaépítésű.
A közművek közül a gázcsonk az épület falánál megtalálható, a többi közmű pedig az ingatlanon belül van. A fűtés azonban jelenleg is megoldott, villannyal történik.
A nyílászárók fából vannak, pala héjazatot kapott az ingatlan. A burkolat a földszinten és tetőtérben járólap.
A szomszédjában lakóingatlanok és üzlethelyiségek, kiszolgáló egységek vannak (pl. szálloda, apartmanház, étterem, kávézó, söröző, butik, autószerelő, stb.) funkcionál, de az esetek többségében valamilyen árucikk forgalmazása céljából alakították ki az ingatlanokat, hiszen az épület elhelyezkedését tekintve nagyon kedvező helyen van, mivel az utcába látogatók többsége valamilyen szolgáltatás, illetve árucikk keresése végett keresi fel az itt található jópár üzletek egyikét, avagy többségét.
Ennek az üzlethelyiségnek az ára:120 000 EUR-
Elérted a hirdetőt telefonon?