Bezárás

Szögliget, Béke utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Szögliget, Béke utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
170 m²
Négyzetméterár
126 471 Ft/m²
Telekterület
943 m²
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981-2000 között
Pince
nincs
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön helyiségben

Szögliget Miskolctól 60 km-re, a szlovák határtól 4 km-re, az Aggteleki Nemzeti Park peremén lévő 600 fős, (kizárólag magyar nemzetiségűek által lakott) kis zsákfalu, mely rendelkezik minden olyan adottsággal, ami egy kiegyensúlyozott, nyugodt vidéki élethez szükséges. A településen található óvoda, iskola, bolt, orvos, fogorvos, posta, 6 vállalkozásos komoly, fejlődő ipari park, ami folyamatos munkalehetőséget biztosít. A falut átszeli a környező hegyekben eredő Ménes-patak. Turisták által is kedvelt település.

Az itt eladásra kínált 170 nm alapterületű, 2 szintes családi ház 2015-ben teljeskörűen fel lett újítva. Az alsó szinten a konyha, étkező, spájz, mosókonyha, WC, kazánház, garázs, a felső szinten 3 szoba, fürdőszoba és WC található. A központi fűtés vízteres kandallóval és kazánnal is működtethető. A 943 nm-es udvar gyümölcsfákkal beültetett.

A Ménes-völgyi Tudásvető Alapítványi Általános Iskola a település kiemelkedő létesítménye. Céljuk, hogy mindig alkotó, testileg-lelkileg egészséges, harmonikus személyiségek kibontakoztatását tegyék lehetővé az iskola falain belül. Mindezt egy élményszerű tanítási-tanulási folyamat keretei között, a tanulási technikák tanításával, a szorgalom és akaraterő növelésével, a beszéd- és vitakészség fejlesztésével segítik.

Mindezek alapján kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk.