Bezárás

13. kerület, Csángó utca 21.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

13. kerület, Csángó utca 21.

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
76 m²
Négyzetméterár
855 000 Ft/m²
Szobák száma
3
Erkély
8 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Épület szintjei
4
Emelet
2
Fűtés
mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Komfort
duplakomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
2.9 M Ft
Kilátás
kertre néző
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
délnyugat
Légkondicionáló
van

Eladó Budapesten a XIII. kerületben a belváros szívében a Dózsa György úti metróállomáshoz közeli, a Csángó u. 21/b-ben – a már nyugodt környéken- található Angyal Társasházak IV. ütemében mindössze 17 lakásos épületben, átlátható lakóközösséggel, kertre néző II. emeleti ingatlan DNY-i tájolással, abszolut fényes, napos szép világos lakás, két oldalon ablakkal, amely mostanában nagyon ritka! Nettó 76 nm alapterületű három szobás családi fészek! Az egész alapterület maximálisan ki van használva, nagyon kevés a közlekedő! Extraként egy háztartási helyiség is kialakításra került. Kérem, tekintsék meg az alaprajzot! Garázsok a földszint teljes területén lesznek a tárolókkal együtt. Az udvar kertészek által igényesen lesz kialakítva sok szép növényzettel, fákkal. Ez a társasház egy igazi kis ékszerdoboz lesz a sok száz lakásos házak között! Az épület fűtés/hűtés rendszere geotermikus hőszivattyús, a menyezetben kerülnek elheéyezésre a fűtő/hűtő panelek, amelyek sugárzó hővel melegítik a helyiséget. Ezért nagyon kellmes hőérzetet nyújt. A Föld hőjét használjuk a lakások fűtésére és hűtésére, ezáltal rendkívül alacsony rezsi költséget is eredményez! Interneten keresztül távolról is vezérelhető a lakás hőmérséklete.

Az épület már elkészült, a műszaki átadások megtörténetek. A használatbavételi engedélyezés folyamatban van. A lakásokat meg lehet nézni időpont egyeztetéssel.

A kivitelezést és az értékesítést is a beruházó végzi, aki az elmúlt 20 évből jelentős szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkezik. A korábbi években átadott igényesen kivitelezett épületek megtekinthetők az építkezés szomszédságában.

ANGYAL TÁRSASHÁZAK, AZ ALACSONY ENERGIAFOGYASZTÁSÚ TÁRSASHÁZAK
VÁSÁROLJON KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!
Értékesítési iroda: 1134 Bp. Angyalföldi út 5. fszt.
A lakás megtekinthető, időpont egyeztetés szükséges!