Bezárás

Adony, Városközpont

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Adony, Városközpont

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
160 m²
Négyzetméterár
368 125 Ft/m²
Telekterület
600 m²
Szobák száma
3 + 2 fél
Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló
Rezsiköltség
40 000 Ft/hó
Fürdő és WC
külön helyiségben

Aszfaltozott út, Belterület, Bramac cserép, Egyedi fűtés, Fúrt kút, Internet, Kapu videó, Kert, Kerámia járólap, Közművesített, Külső szigetelés, Külön WC, Különálló szobák, Medence, Melléképület, Műhely, Napkollektor, Padlófűtés, Redőny, Riasztó, Saját fűtés, Terasz, Tégla építésű, Vegyes tüzelésű, Víz bevezetve, Zuhanykabin, Újszerű
Budapesttől 65Km, Székesfehérvár,40Km, Dunaújváros 15Km Adony városában eladó, egy 2005 ben épült 110Nm+50Nm alapterületű téglaépítésű családi ház. Az ingatlan építésekor, B30 tégla+5cm külső szigetelés, padlás szigetelése 20cm izotóppaplan a padlózat alulról szigetelt, minden helyiségben padlófűtés van a tetőt Bramac cserép borítja.
A belső kialakítása a következőképpen történt.
Nagy amerikai konyhás nappaliból nyílik egy hálószoba+két félszoba.
Konyharészből, egy kamra, és egy mosókonyharész+ egy WC.
A hálószobából egy 7 Nm alapterületű gardróbszoba található.
Egy kádas, és zuhanykabinos fürdőszoba két különálló mosdókagylóval. Külön WC találhat még ezen a szinten.
A házon belül, egy 50Nm alapterületű kívülről is megközelíthető különálló teljesen gépesített, és bútorozott, galériás lakrész van kialakítva.
Az ingatlan fűtése alternatív megoldásban készült. Vegyes tüzeléssel+gázkazánnal, automatizált hőtárolással, pufferelt nagy méretű szigetelt tartállyal megoldott.
A kertben gépészetileg 4.5 x2.5 fűthető medence, robot fűnyíró, és beépített automatára állítható öntöző rendszert építettek.
Kert felőli bejáratnál egy 30Nm alapterületű fedett, de nyitott terasz+ egy 10Nm napozó terasz van kialakítva.20 Nm melléképület (szerszámos). A kert locsolását egy fúrt kút biztosítja.
A családi háznak engedélye van 60Nm napkollektor építésére, ez biztosítja a családi ház fűtését, és áramellátását. Ez az eladási árban benne szerepe.
A külső kapu automata, telefonról üzemeltethető. Riasztóval, és biztonsági szolgálattal felszerelték az ingatlant. Tömör épített kerítés.
Nyugodt csendes környék a szomszédok szinte családtagok.
Az ingatlan tehermentes, minden építési,és beruházási engedéllyel rendelkezik.
Az ár irányár.