Bezárás
51 M Ft

Mikebuda, Pest megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Mikebuda, Pest megye

x
Típus
eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület
300 m²
Négyzetméterár
170 000 Ft/m²
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
földszintes

Értékesítésre kínálom Mikebuda központjában ezt a 300 nm. alapterületű üzlet együttest. Az üzletek együtt és külön is megvásárolhatók.

Az épület alapja beton, tömör tégla falazatú, fafödémes, nyeregtetős, agyagcserép héjazatos. A ház folyamatos karbantartás, szépítgetés alatt áll. A nyílászárók műanyagból készültek. Az épület fűtése gázkonvektorokkal történik, de hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A melegvíz előállítás villanybojlerrel történik. A legutolsó felújítás a 2019-es évben történt. Az üzletek 50 éve folyamatosan működnek, jól bejáratottak. Az ingatlan nyugdíjba vonulás miatt kerül értékesítésre. 

A belső térben két külön üzlethelyiség két raktárral, a másik szárnyban vendéglátói üzemegység működik. A terület riasztóval védett.

Az 1. üzlethelyiség 20 nm.-es, járólappal burkolt, dekoratív .

A 2. üzlethelyiség egy 50 nm.-es eladótérből áll, a benne lévő pultok, polcok, mélyhűtő -és hűtőpult a vételár részét képezik. Ezekhez tartozik két tágas raktár , öltözők, mellékhelyiségek. 

A másik szárnyban lévő vendéglátói üzemegység szépen felújított, új burkolattal ellátott a külső és belső tér. 

Ide tartozik a söntés és a nagyterem-itt bálok, esküvők, összejövetelek megrendezhetők. A presszóhoz tágas raktár, személyzeti és vendég mosdók tartoznak. Fedett, nyitott terasz áll a vendégek rendelkezésére, a kellemes melegebb napokon. 

Rendkívüli befektetési lehetőség!

A falu elnyerte a FALUSI CSOK támogatást, ezáltal a fiatalabb nemzedék ismét megjelenik a lakosság közt. 

Kérem hívjon bizalommal, tekintse meg és éljen a lehetőséggel. Újra éled a vidék!

Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek