Bezárás

20. kerület, Dessewffy utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

20. kerület, Dessewffy utca

x
Típus
eladó házrész
Alapterület
42 m²
Négyzetméterár
509 524 Ft/m²
Telekterület
300 m²
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Komfort
összkomfortos
Kilátás
kertre néző

Kedves kis házunk eladóvá vált!

Eladásra kínáljuk szép, otthonos, eldugott környezetben lévő, Pesterzsébet kertesházas, megújuló részén elhelyezkedő házrészünket. A ház egy nagy, 8 lakásból álló belső udvar legvégén helyezkedik el, egy, a kedves szomszéd nénivel közös, lekerített, ~300nm-es kertben. Ebből adódóan a kerten senki nem jár át, nincs utcafront (így teljes a csend), illetve nincs belátás sem. Aki szeretne a belvárostól (Boráros tértől) autóval 20, tömegközlekedéssel 30 percre elhelyezkedő eldugott kertes házban élni, annak ez a megfelelő!

A lakás papíron 39, a valóságban 42 nm, egy nagy ~22nm-es szobából, egy ~11 nm-es konyhából, egy ~4 nm-es fürdőszobából, egy ~4 nm-es előszobából és egy ~1nm-es kamrából áll. Ehhez jön még egy ~7 nm-es fedett terasz. A nagy belmagasságból adódóan a szoba galériázható, valamint a társasháztól való megvásárlás után - melyhez a tulajdonosok előzetes egyeztetés alapján szóban már hozzájárultak-atető beépíthető. A házhoz tartozik egy kerti fészer is, ahol a szerszámok bőven elférnek.

A ház felújított, szigetelt, a teljes tetőszerkezet kicserélésre került, a fürdőszobában sarokkád található. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges, melyre bőségesen van hely. A külső vakolat befejezése megtörtént.

A közelben vannak óvodák, iskolák, boltok. A tömegközlekedés kiváló, pár perc sétával elérhető az 51-es, 52-es villamos, illetve a 23-as és 23E busz.

Az ingatlan tehermentes.
Az adatok tájékoztató jellegűek.