499 M Ft

Heves, Heves megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Heves, Heves megye

x
Típus
eladó tanya
Négyzetméterár
831 667 Ft/m²
Telekterület
540 000 m²
Épület területe
600 m²

Az ország egyik legtisztább vizű, háborítatlan környezetű tavát kínálom eladásra.
Az önálló vízellátással és vízgyűjtő területtel rendelkező tó egy ritka befektetési lehetőség magánszemélyek, de akár cégek számára is!
Az 54 hektáros területből 51 hektár mesterséges kialakítású tó, jelenleg horgászparadicsomként működik. 3 hektár erdő rész is található a területen.
A tó kiemelkedő halállományának egyik titka a hegyekben eredő Berek-patak, melynek vize táplálja a horgásztavat, amiben teljesen önfenntartó vegetáció alakult ki. Átlagos mélysége 2,5 m ? 4,5 méter.
A kristálytiszta vizű horgásztóba történő rendszeres haltelepítés és a halak számára rendkívül kedvező élettérnek köszönhetően, kivételes mennyiségű és minőségű hal van a tóban.
A tó adottságainál fogva akár jet ski és vízisport parkká is alakítható, valamint a kellemes környezet alkalmas étterem, szálloda, idősek otthona, orvosi központ kialakítására, illetve esküvői, csapatépítő helyszínnek is.
A tó partján az infrastruktúra kiépített, azaz vezetékes villany ipari árammal és víz megtalálható,a gázt gáztartály biztosítja.
A területen a tó mellett még helyet kapott:
- 225.85 m2 épület (étterem, rendezvényterem, vendég zuhanyzók és mosdók)
- 375 m2 raktár
Budapesttől 90 km-re, könnyen megközelíthető, akár autópályán vagy főúton.
A területhez aszfaltozott út vezet.
Ha felkeltette érdeklődését, várom mielőbbi jelentkezését!

Elérted a hirdetőt telefonon?