Bezárás
36 M Ft

Balatonszemes, Somogy megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonszemes, Somogy megye

x
Típus
eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület
72 m²
Négyzetméterár
500 000 Ft/m²
Épület szintjei
2

A LIDO HOME Siófok ingatlaniroda eladásra kínálja a 6035-ös számon lévő Balatonszemes kikötőhöz közeli részen található üzlethelyiséget a hozzá tartozó és felette elhelyezkedő 36 m2-es apartmannal.

-A 36 m2-es tégla építésű üzlethelyiséget bejáratott vendégkörrel ajánljuk, amelyhez egy külön bejáratú 36 m2-es apartman is tartozik.

- A felső szinten található apartmanban egy nappali, egy fürdőszoba, egy konyha és két különálló WC található. Az apartman téliesített és szigetelt, fűtését jelenleg elektromos radiátorok biztosítják.

- A épület alsó szintjén található üzlethelyiség, amit akár hamburgeresnek, gyros-os gyors étkezőnek más egyéb tevékenységekre is lehet használni előkészítő helyiségekkel, mosogatóval, WC-vel, kiszolgáló- és vendégtérrel rendelkezik. Továbbá egy 9 m2-es terasz is a vendégek ültetésére és kiszolgálására használható.

- Az épület minden közművel rendelkezik.

-Elsősorban nyári szezonban egy jó üzleti lehetőség rejlik ebben a forgalmas helyen lévő üzlethelyiségben.

- Vállalkozó kedvű családnak remek befektetési lehetőség, akár saját üzemeltetéssel vagy bérbe kiadva akár külön - külön az üzlethelyiséget és az apartmant is.
Amennyiben a 6035-ös számú a LIDO HOME által kínált balatonszemesi üzlethelyiség vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át.

Elérted a hirdetőt telefonon?