Bezárás
5.4 M Ft

Dunabogdány, Bogonhátimajor

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Dunabogdány, Bogonhátimajor

x
Típus
eladó külterületi telek
Négyzetméterár
610 Ft/m²
Telekterület
8 850 m²
Villany
nincs
Víz
nincs
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

ELADÓ SZŐLŐ ÜLTETÉSÉRE ALKALMAS TERÜLET BORÁSZOK FIGYELEM.

Eladóvá vált Dunabogdány/Tahi területén egy 8850m2 alapterületű, szőlő, szántó.

A terület a volt Tahitótfalu MGTSZ szőlősén fekszik, a terület megnevezése Bogonháti szőlős. Ma már sajnos szőlő nem található itt vagy csak nagyon kis mennyiségben, maradtak meg a régi tőkék. A területet két földúton is meg lehet közelíteni. A 11-es főútról betonút vezet az egykori szőlő leadóig, innen kb 200 méterre található ez a szép terület. Rendkívül jó fekvésének köszönhetően szinte egész nap napfényben úszik a terület. Alkalmas lehet akár újbóli szőlő tőkék beültetésére, vagy gyümölcsös telepítésére. További földterületek megvásárlásával egy hatalmas birtokot hozhat létre az új tulajdonos, 50.000m2 megvásárlásával akár beépíthető 3%-ig a terület.
Igen kedvező 630ft-os m2 áron lett beárazva a telek, telkek, mivel két területről van szó, az egyik telek 5746m2 a másik 2804m2.

Amennyiben elnyerte a tetszését a terület keressen bizalommal.

A hirdetési szöveg végén egy videó link található, a youtube videómegosztóra bemásolva így is megtekintheti a területet egy rövidfilmen keresztül.A Duna House rendkívül kedvező hitel feltételekkel, hitel ajánlatokkal könnyítheti meg a vásárlását. Keresse hitelcentrumos munkatáramat, ahol pontos teljes körű tájékoztatást kaphat, az aktuális lehetőségekről, CSOK-ról.

Elérted a hirdetőt telefonon?