Bezárás

Vác, Buki sor

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Vác, Buki sor

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
80 m²
Négyzetméterár
461 250 Ft/m²
Telekterület
600 m²
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950-1980 között
Pince
van
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Parkolás
udvari beálló
Kilátás
kertre néző
Fürdő és WC
egy helyiségben

Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek!!!
Tehát, még egyszer!!!
Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek!!!

ALKALMI VÉTEL! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! TULAJDONOSTÓL!

Vác, Kisváci részén eladó egy páratlan adottságú TÉGLAÉPÍTÉSŰ családi ház, NAGY KERTTEL. A ház ÖNÁLLÓ, SZOMSZÉD HÁZZAL NEM KAPCSOLATOS, egyetlen Hrsz. számon bejegyzett, per-, igény- és tehermentes.

NEM HÁZRÉSZ, NEM KÖZÖS UDVAR! ÖNÁLLÓ!

Vác csendes, kertvárosi részén ELVÉTVE VÁLIK ELADÓVÁ önálló, nem közös udvarral rendelkező családi ház. Az ingatlan 600 NM-ES TELKEN, A DUNA PARTTÓL 1 PERCRE, a főúttól egy utcányira található, jó szomszédsággal.

A ház alapterülete kb. 95 nm, ebből hasznos kb. 80nm, melyben konyha, étkező/nappali +2 szoba, fürdőszoba, kamra, előszoba került kialakításra. Az ingatlan NAGY PADLÁSSAL rendelkezik. Teljes közműves, a fűtést gázkonvektorok, a meleg vízellátást FÉG vízmelegítő biztosítja, plusz, van KÉT CSERÉPKÁLYHA.

A házhoz egy több helyiségből álló, TÉGLAÉPÍTÉSŰ (CSERÉPPEL FEDETT) FÉSZER is tartozik, ami áll egy kb. 25 NM-ES TÁROLÓBÓL (műhely), amely alatt egy kb. 15 NM-ES PINCE is található, valamint több, ehhez kapcsolódó kinti, szintén téglaépítésű tároló helyiségből. Amit egy zárt betonkerítés (kis kapuval) választ el a kb. 200 NM-ES HÁTSÓ KERTTŐL.

A hátsó udvarra a KONYHÁBÓL IS NYÍLIK AJTÓ, ill. ablak is, amely elé egy kinti terasz létrehozásával, praktikus és a meleg hónapokban jól használható KINTI ÉTKEZŐT, PIHENŐT LEHET KIALAKÍTANI.

A biztonságot saját RIASZTÓRENDSZER szolgáltatja.

A HÁZ ELÖTT SAJÁT AUTÓVAL LEHET PARKOLNI, ill. az ingatlanon belül több beállós garázs is építhető.

Az ingatlan felújítandó, viszont az elhelyezkedése és adottságai, a FALAK VASTAGSÁGA NAGYON JÓ ALAPOT ÉS LEHETŐSÉGET KÉPEZNEK az új tulajdonosnak, hogy a saját ízlése és kreativitása szerint alakítsa ki otthonát, hogy a Duna- parttól mindössze egy percnyire, egy jó infrastruktúrájú NAGYÉRTÉKŰ OTTHONT TEREMTSEN.

Az ingatlan KIVÁLÓ építési vállalkozóknak, befektetőknek, akár IKERHÁZ VAGY TÁRSASHÁZ kialakítására.
A telek beépíthetősége 40 %;
építmény magasság: 4,5-7,0 m;
szintterületi mutató: 1,0 m2/m2.

A FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSŰ ingatlan INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ, de a zajos 2-es főút forgalmától mentes.
A környék JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ, tömegközlekedési lehetőség: helyi és távolsági buszmegálló néhány perc sétányira (a Vasútállomásról a zónázó vonattal Vác-Budapest Nyugati Pályaudvar 25 perc alatt érhető el). Autóval Budapest 20 perc alatt megközelíthető az új 2x2 sávos, M2 –es autóúton.

ÉLELMISZERBOLT (CBA), GYÓGYSZERTÁR, felnőtt háziorvosi rendelő, fogászat, benzinkút, fitnesz központ - NÉHÁNY PERC SÉTÁVAL ELÉRHETŐ. Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola és Gimnázium is szintén az ingatlan közelében helyezkedik el.

A gyönyörű DUNA-PART szintén csak EGY PERCNYI SÉTÁRA van a háztól, sok kikapcsolódási lehetőséget nyújtva az itt lakóknak: Duna parti séta, kiépített bicikliút Bp. és Szob irányában, kutyasétáltatás, hajózás, strandolás.

Vác barokk város sok iskolával, sport és kulturális lehetőséggel, csodálatos Duna-parti sétányával, Börzsöny túraútvonalaival, és bicikli úttal.

Élvezze ebben a hangulatos, komfortos lakásban a DUNA PART KÖZVETLEN KÖZELSÉGÉNEK minden előnyét!

Még egyszer!!!
Ingatlanközvetítők, kérem, ne keressenek!!!

Elérted a hirdetőt telefonon?