Bezárás
108 M Ft

Mogyoród, Szent Jakab-park

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Mogyoród, Szent Jakab-park

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
12 000 Ft/m²
Telekterület
9 000 m²
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
telken belül

HA IGAZÁN FONTOS A JÖVŐD ÉS A CSALÁDOD és nyugalomra vágysz, akkor ezt a telket ajánlom Budapesttől 20 percre Mogyoródnál a Szentjakab Lakóparknál.
A CSALÁDI HÁZAT építhet BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁNAK EGYIK SIKERES ÉS KIVÉTELES HANGULATÚ LAKÓPARKJÁNAK KÖZVETLEN SZOMSZÉDJÁBAN, A SZENTJAKAB PARKFALU MELLETT.
Emlékszel gyermekkorod békebeli hangulatára? Amikor mind közösen játszhattatok az utcátokban, a házatok előtt, biztonságban, távol a száguldó autóktól, a rohanó világtól. Ahol, ha berúgtátok a focilabdát a szomszéd kertjébe, abból sem volt gond, hiszen igazi, összetartó közösségben éltetek együtt.
ITT a ezek várnak RÁD: erdő közelsége, családias légkör, kiváló infrastruktúra, közel Budapesthez.
Minden fontos dolog a közelben van, hogy ne a közlekedéssel, mint lényegtelen dologgal menjen el az idő. Az ingatlantól 5 percre található az iskola, óvoda, bevásárlóközpont, posta, teniszpálya és egyéb üzletek. Gödöllő, Veresegyház 5 km-re, magas színvonalú kulturális Közel a HÉV,, az Örs vezér tere 35 perc alatt elérhető
•Ha autóval jársz, az M 3, M O, M 31 autópálya közelsége gyors célbaérést biztosít.
Amiről még nem tettünk említést.... HOGY, miért érdemes megvenni ezeket a kiemelkedő lehetőségekkel ellátott telkeket? CSALÁDIAS LÉGKÖR, kiváló infrastruktúra, közel Budapesthez!
NE MARADJ LE AZ INGATLAN MEGVÉTELÉRŐL!
A Residence Real Estate Ingatlanközvetítő Iroda figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást. Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal és kedvező hitel-ügyintézéssel is segítjük az ingatlanvásárlását.
NE HAGYD KI A LEHETŐSÉGET!

Elérted a hirdetőt telefonon?