Bezárás
4.9 M Ft

Kehidakustány, Zala megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kehidakustány, Zala megye

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
4 935 Ft/m²
Telekterület
993 m²
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
telken belül
Csatorna
utcában
Beépíthetőség
30 %

ÁRESÉS!KEHIDAKUSTÁNY KEHIDA TELEPÜLÉSRÉSZÉN ELADÓ EGY 993 m2-es, ÉPÍTÉSI TELEK! Villany a telken belül, víz az utcában, az építkezési és kivitelezési munkák így hamar elindulhatnak!
Gáz a telekhatárra földalatti leágazással már el lett vezetve, a telekszélesség közel 20 m-es, a telek maximum 30%-ig beépíthető lakó- vagy üdülőépülettel. Aszfaltozott mellékutcában helyezkedik el, csendes, nyugodt helyen. Gyalogosan elérhető közelségben a termálfürdő, igen közel a falu központja. A környzetében minden közel esik(iskola és óvoda,élelmiszer üzlet,gyógyszertár,posta,buszmegálló,stb). Hévíz kb 9 km, Keszthely és a Balaton pedig kb 16 km. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület (építési telek), tehermentes.
Helyben adott a gyógyfürdőhely modern termálfürdője (Kehida Termál). Keszthely (a Balaton fővárosa) és a Balaton-part strandokkal csupán kb. 20 perc autóút. Hévíz egész évben fürdőzésre alkalmas, természetes, termál tava és gyógyfürdő központja is közel esik. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek, horgászási lehetőség nemcsak a Balatonon, hanem a zalacsányi és szajki horgásztavakon, illetve a Kis-Balatonon is adott a közelben. Kehidakustány elnyerte a gyógyhely elnevezést, az ezzel járó, állami támogatás és a térségben nemrég megvalósult, turisztikai fejlesztések (zalacsányi wellness hotelek és lakóparkok,Sármellék nemzetközi repülőtere,stb.) jó befektetéssé teszik az eladó ingatlant. A szomszédos faluban, Zalacsányban modern golfpálya és klubhotel-étterem épült, a szomszédos kisvárosban, Zalaszentgróton szintén termálfürdő található (Szent Gróth Termálfürdő). A térséget „termál háromszögnek” is nevezik, mivel Zalakaros temál fürdője is elérhető közelségben van.
-----------------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
------------------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! Got a question? Get in contact.