Bezárás

Székesfehérvár, Hosszú sétatér

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Székesfehérvár, Hosszú sétatér

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
53 m²
Négyzetméterár
661 750 Ft/m²
Szobák száma
2
Erkély
6 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2022
Épület szintjei
3
Emelet
földszint
Komfort
összkomfortos
Légkondicionáló
van

A City Lakópark kettő ütemből álló, koncepciójában is a fiatalokhoz szól.
A 50-70 m2 közötti kiváló elrendezésű, napfényes, otthonos, modern lakásokból álló lakópark a Hosszúsétatéren helyezkedik el. Parkolóhelyek és tárolók igény szerint vásárolhatóak.
A City Lakópark új építésű lakásai kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkednek el, pár perces sétára van csak az Alba Plaza, Fehérpalota bevásárlóközpont, a környéken számos étterem, kávézó, mozi, színház, múzeum, sportközpont, iskola, gyógyszertár, posta és bankfiók is megtalálható.

A projektről:
A 68 lakás 2 ütemben épül meg. Az épületek 4 szintes kialakításúak, a lépcsőházakból rövid közlekedőn keresztül érhetjük el a lakásokat. A földszinten két tároló csoport, 10 db garázs és 4 lakás került kialakításra. Az első, második és harmadik emeleten 10-10 db lakás. A földszinten található lakások a következő szinteken is hasonló elrendezési sémában ismétlődnek meg, az első, második és harmadik emeleti szint alaprajzi elrendezése megegyezik. A konyha-étkezőnappali helyiségei egy légterűek.
Lakásaink magas minőségűek. Verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkeznek.
Értékálló, biztonságos, magas hozamú befektetés és könnyű, rövid vagy hosszú távú bérbe adhatóság jellemzi a City Lakópark otthonait.


Cégünk több lezárt és jelenleg is folyamatban lévő projekttel rendelkezik. Jelenleg Siófokon és Székesfehérváron vannak fejlesztéseink. Több évtizedes tapasztalattal, referenciával rendelkezünk, melyek honlapunkon megtekinthető.