Bezárás
29.9 M Ft

8. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

Térkép előnézet

megnézem a térképen

8. kerület, Józsefváros – Corvinnegyed

x
Típus
eladó egyéb iroda
Alapterület
36 m²
Négyzetméterár
830 556 Ft/m²
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
4
Emelet
földszint
Parkolás
utca, közterület
Légkondicionáló
van

ELADÓ IRODA/ÜZLETHELYISÉG A VIII. KERÜLET CORVIN NEGYEDBEN

Eladásra kínálok egy újszerű, modern kialakítású, légkondícionált, riasztóval felszerelt, földszinti irodahelyiséget a VIII. kerület újjáépített blokkjában, a Corvin-negyedben.

Az irodahelyiség egy 2005-ben épült társasház földszinjén található. Az épületet körbevevő közterületek is nemrég újultak meg, így elmondható, hogy igényes, gondozott, szép környezetben található, a Corvin negyed megújuló blokkjai között.
Az itt kialakított sétálóutcáról az egészében üveg borítású falon nyíló bejáraton át belépve egy modern, újszerű, minden részében igényesen kialakított, jól megtervezett 36 nm alapterületű irodahelyiségbe lépünk. Szemben egy, az egész falat beborító szekrénysor, balra a helyiség végében egy mozgatható üvegfallal elválasztott tárgyaló található. A tárgyalóból nyílik a mini konyha, a WC és zuhanyzó, valamint innen vezet csigalépcső az 5 nm-es, kb. 1.7 m belmagasságú galériára.

A vételár tartalmazza a minőségi bútorokat, a teljes berendezést, és felszerelést is.

Irodának azonnal használható, könnyen átalakítható üzlethelyiséggé, rendelővé is, masszázs- vagy szépségszalonnak, vagy egyéb kiszolgáló helyiségnek.

Műszaki adatok:
Az irodahelyiség riasztórendszerrel, klímával és kamerával felszerelt, fűtése - távfűtés egyedi méréssel, burkolat - járólap.

Közlekedés:
M3 metró, 4-6 villamos, 83-as troli, 9-es busz.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmenteshitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Hívjon bizalommal!

Adatvédelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to have your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Here, you can learn our Privacy Policy.