Bezárás

6. kerület, Szinyei Merse Pál utca 30.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

6. kerület, Szinyei Merse Pál utca 30.

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
28 m²
Négyzetméterár
889 286 Ft/m²
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 előtt
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (konvektor)
Komfort
összkomfortos
Kilátás
kertre néző
Rezsiköltség
7 000 Ft/hó
Fürdő és WC
egy helyiségben
Belmagasság
3 m vagy magasabb

Egyedülállók, fiatal párok és befektetők figyelem, a belváros szívében ajánlunk egy kellemes otthont eladásra!
Különálló ingatlan, külön Hrsz-on, nem megosztott, tehermentes, azonnal költözhető lakás!
Eladó a Szinyei Merse utcában egy 28 nm-es teljesen felújított lakás. A nappaliban kialakításra került egy galéria, amely hálószobaként funkcionál, így a szoba teljes egészében nappaliként használható. A lépcső alatti beépített szekrény kiváltja a gardróbot. A külön konyha, zuhanyzós fürdő és az előszobában található kis pad, mind a kényelmünket szolgálja. A kis négyzetméter ellenére, jól elhatároltak és élhetőek a különböző életterületek. A lakásunk ablakai egy nagyon kellemes hangulatú zöld udvarra néznek. Közlekedés szempontjából a 4-es 6-os villamos 3 metró és több troli is pár perc sétára található. Amennyiben a városból ki akarunk szabadulni, kényelmes séta a Városliget, de ha a művészeteket kedveljük több színház is van a környéken. A bevásárlást segíti a piac és a WestEnd közelsége.
Közös költség: 7960.- Ft
Amennyiben fontos a belvárosi lét, de szereti a csendet és nyugalmat vagy befektető és egy könnyen kiadható kis lakást keres, megtalálta az Önnek való ingatlant.

Single peoples, young couples and investors attention, we offer a pleasant home in the heart of the downtown! A completely renovated 28 m2 apartment is for sale in Szinyei Merse Street. The living room has a gallery that functions as a bedroom, so the room can be used entirely as a living room. A built-in wardrobe under the stairs replaces the wardrobe. The separate kitchen, the bathroom and the small bench in the hallway are all serving our comfort. Despite the small square meter, the different living areas are well demarcated and liveable. The windows of our apartment facing for a very pleasant green courtyard. In terms of transport, tram 4, 6, metro 3 and several trolleys are a few minutes’ walk away. If you want to get out of the city, it is a convenient walk to the City Park, but if you like arts, there are several theatres nearby. The proximity of the market and WestEnd makes shopping easy.

Common cost: 7960 huf

If staying in the city center is important, but you like peace and quiet, or you are looking for an investor and looking for a small apartment that is easy to rent, you have found the property for You!