Bezárás

Gyöngyös, Petőfi Sándor utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Gyöngyös, Petőfi Sándor utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
672 m²
Négyzetméterár
349 702 Ft/m²
Telekterület
891 m²
Szobák száma
16
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 előtt
Pince
van
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán
Komfort
összkomfortos
Parkolás
udvari beálló
Kilátás
utcai
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Légkondicionáló
van

Eladó Gyöngyös belvárosának egyik patinás társasházi épülete. Az ingatlan egy utcafronti pince+földszint+emelet+tetőtér kialakítású főépületből és egy udvari földszintes, magastetős épületből áll.
Az 1930-as évek elején épült ingatlan első épületét ügyvédi irodának és lakásoknak építették. Az államosítás után az épületet irodaháznak és szolgálati lakásnak használta egy állami vállalat. Az 1995-ben történt tulajdonosváltás után az épületet a jelenlegi funkcióknak megfelelően felújították, majd 2000-ben társasházzá alakították. A négy albetétből álló ingatlan jelenleg egy tulajdonos kezében összpontosul.
Az épület 18 m-es utcafronttal rendelkezik, bejárata egy nagy - gépkocsik behajtására alkalmas - kapun keresztül közelíthető meg, amely biztosítja a gyalogos és gépkocsiforgalmat. Az épület előtt öt személygépkocsi részére parkoló lett kialakítva. Az udvarban szintén öt személygépkocsi parkolása biztosított.
Az ingatlan irodáiban bérlők találhatók, a lakás jelenleg üresen áll.
A telek hátsó részén található épület az 1960-as években épült, amelyet 1994-ben felújítottak, 2005-ig varrodaként használták, azóta üresen áll. Jelenleg az iroda bérlői raktározásra használják.