Bezárás
51.99 M Ft

Alsóörs, Veszprém megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Alsóörs, Veszprém megye

x
Típus
eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület
48 m²
Négyzetméterár
1 083 125 Ft/m²
Telekterület
3 096 m²
Szobák száma
2
Épület szintjei
3
Tetőtér
nem beépíthető
Fűtés
házközponti egyedi méréssel, padlófűtés
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van
Kilátás
panorámás
Akadálymentesített
igen
Légkondicionáló
van

Eladó 5 db a Balatonra szép panorámás vízparti lakás, saját medencével, saját stéggel Alsóörsön

A víz minden földi élet elengedhetetlen eleme. Minden élőlény ösztönösen, mi emberek pedig tudatosan igyekszünk a víz közelében élni. Így van ez évezredek óta. Tudjuk, víz nélkül nem létezhetünk.
Számunkra, emberek számára azonban a víz sokkal többet jelent, mint testünknek éltető elemet. A csörgedező patak, a hömpölygő folyó, a lágyan hullámzó tó, a morajló tenger hatással van ránk még akkor is, ha nem a szomjunkat akarjuk oltani.
Jótékony hatás ez, ami nem a testünknek, hanem a lelkünknek az éltető eleme.
Szerencsés embernek tartom magam. Életem minden szakaszában a víz közelében élhettem. A Duna partján nőttem fel, itt ébredhettem rá a természet szépségére, ismerhettem meg a part majd a folyó élővilágát, horgászhattam, csónakázhattam. Máig felejthetetlen élmények. Budapesti életemben is 2 perc alatt a Duna partján lehettem, szinte a város közepén mégis a természetben, és újra meg újra megcsodálhattam a város és a természet e szépséges találkozását.
Ma a Balaton partján élek. Itt minden nap egy megújulás. Legyen bármilyen nehéz, kimerítő, zsúfolt a napom, tudom, hogy ha korán reggel úszom egyet vagy este lemegyek a partra, a Balaton, a víz megnyugvást, lelkemnek éltető erőt ad.
Szerencsés ember vagyok, hálás vagyok érte.

Eladó Alsóörsön 5 db magas színvonalú, természetközeli, Balatoni panorámás, modern stílusú, lakás, mely megteremtheti Önnek is a biztonságos, nyugodt környezetet, akár csak a nyaralása idejére, de ha tartósan itt szeretne élni akkor is. A lakásokat a változatosság, a praktikusság, a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jellemzi.

A lakások alapterületei 48 m2 – 77 m2-ig változnak, bizonyára ezek között Ön is megtalálja a legalkalmasabbat. A lakások elrendezése: hálószoba, egy légtérben lévő konyha- nappali-étkező, közlekedőből, előtérből nyíló fürdőszoba. Tájolásuk kedvező, Balaton felé forduló, a külön bejáratú szobák pedig lehetővé teszik a magánszféra megőrzését. Ennek megfelelően lettek kialakítva a teraszok, ügyelve arra, hogy ne legyen a lakások között intimitást zavaró átlátás.

A lakások alaprajzait, a helyiségek méretét, elrendezését és a vételárat megtekintheti a fotó galériában!

Nagy terasz – minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély – és üvegfelület biztosítja, hogy mindig láthassa a Balatoni panorámát. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. A tetőszinten 4 db panorámás penthouse lakás található.

Az épület mellett 30 db félig feledett gépkocsibeálló készül, itt biztonságosan parkolhatja gépkocsiját. Vételára 3 millió Ft.

Ha nincs kedve kimenni a Balatonhoz – pár perc séta csak – , akkor a lakásokhoz tartozó közös medencében hűsölhet, ha pedig a tóban szeretne megmártózni vagy horgászni, kisétálhat a lakásokhoz tartozó saját stéghez.

Extrák:
• SMART HOME rendszer előkészítés: kiépítése esetén távolról is tudja felügyelni a lakást: a kamerán keresztül láthatja mi történik, ha esetleg égve felejt egy lámpát, le tudja kapcsolni, be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet, az elektromos redőnyöket fel vagy le tudja ereszteni, amikor pedig a lakásban van akkor hang utasításokkal is – pl. Hey Google, vagy Alexa – tudja azokat kapcsolni.

• Nagy üvegfelületű háromrétegű nyílászárók: a kiváló hatásfokú hőszigetelés kint tartja a nyári hőséget és a téli hideget, nem kell aggódnia a hűtés és fűtés számla miatt.

• Klíma előkészítés: ha a lakásban szükségesnek érzi a légkondicionáló rendszer kiépítését, azt gyorsan és mindenféle “fúrás-faragás” nélkül elkészíttetheti.

• Felszerelt kaputelefon

• Magas színvonalú, modern burkolatok és szaniterek: luxus életérzést biztosítanak majd.

• Motoros redőny előkészítés minden nyílászárón: ha a lakásban szükségesnek érzi, a motoros redőnyök felszereltetésével ki tudja zárni a nyári nagy meleget és napsütést.

• Színezett külső nyílászárók: az épület egységes és elegáns homlokzati megjelenését biztosítják.

• Kertkapcsolat: amennyiben földszinti lakást választ, jelentős többlet lakóteret és további kényelmet kap a saját, kizárólagos használatú, elkeríthető kis kertjében.

• Alacsony üzemeltetési költségek: (várhatóan A energiaosztály) várhatóan nem jelentős havi fix költségekkel számolhat.

• Parkosított kert: a bokrokkal, fákkal, gyeppel telepített kert szép lakókörnyezetet ad Ön és a gyermekei számára és kiváló a szabadtéri tevékenységekhez.

• Medence: a gyermekei és az Ön számára is a nyári meleg napok bizonyosan legkedveltebb helye a 5×10 m-es fokozatosan mélyülő medence lesz.

• Saját stég, 160 m2: amennyiben a horgászat, a víz, a Balaton, a balatoni sportok szerelmese, a nádason túl az öbölben kiépített saját stégjén igazi “paradicsomi” helyre lel.

A lakások alaprajzait, a helyiségek méretét, elrendezését megtekintheti a fotó galériában!
Elérhetőség és vételár:

1. lakás – Kulcsrakész ár 51.990.000 Ft
“A” épület: Eladva – “B” épület: Eladva – “C” épület: Szabad

2. lakás – Kulcsrakész ár 74.990.000 Ft
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Szabad

3. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

4. lakás – Kulcsrakész ár 74.990.000 Ft
“A” épület: Szabad — “B” épület: Szabad — “C” épület: Szabad

5. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

6. lakás – Kulcsrakész ár 82.490.000 Ft
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

7. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

8. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

9. lakás – Kulcsrakész ár 64.990.000 Ft
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

10. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

Miért érdemes megvásárolnia?

Akik a Balatonon vásárolnak ingatlant, azoknak nagyom gyakori igényük, hogy az partközeli, sőt ha lehet közvetlen part menti ingatlan legyen. Érthető és jogos igény. Ez a lakás part menti! Ha kilép az ajtón pár lépéssel a parton van.

Másik nagyon gyakori igény az, hogy az ingatlan panorámás legyen, minden pillanatban lehessen érezni, tudni és látni, hogy a Balatonon van. Érthető és jogos igény. Itt már az első emeletről is gyönyörködhet a Balatonra nyíló szép panorámában.

Saját medencéje lesz, ahol kedvezőtlenebb időben is lehet hűsölnie, gyermekei biztonságban lubickolhatnak.

Saját stégje lesz, ahol zavartalanul napozhat, úszhat a tóban, ahova megérkezhet hajóján vagy csónakján és ha szenvedélye a horgászat, itt kiélheti azt.

Jó befektetés. Ha élethelyzete később úgy hozza, hogy meg kell válnia a lakástól bizonyosan pozitív eredménnyel fogja azt tudni megtenni.

Kedves Érdeklődő! Ha Önnek is ezek az igényei, Jöjjön, ne habozzon! Hívjon!

Kód: immo_cka

TOVÁBBI RÉSZLETEK alaprajzok, fotók, stb.: kattintson web oldalunkra alább:

Immobalaton Ingatlaniroda weboldala