Bezárás

2. kerület, Lorántffy Zsuzsanna lépcső

Térkép előnézet

megnézem a térképen

2. kerület, Lorántffy Zsuzsanna lépcső

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
97 m²
Négyzetméterár
728 805 Ft/m²
Szobák száma
2 + 1 fél
Erkély
7.7 m²
Ingatlan állapota
jó állapotú
Épület szintjei
2
Emelet
félemelet
Fűtés
gáz (cirko)
Komfort
összkomfortos
Parkolás
utca, közterület
Fürdő és WC
külön és egyben is
Belmagasság
3 m vagy magasabb

Mintha egy Erdő közepén lakna, PASARÉTEN

Kényelem, komfort, tágasság - ezek a tulajdonságok jellemzik leginkább ezt az ingatlant.
Belépve egy L alakú előszobába érkezünk, melynek fehér falai már sejteni engedik , a nagypolgári lakásokra jellemző eleganciát.
Innen nyílik az összes helyiség, ami magában foglal egy 5 nm.-es szobát, ami szinte felkínálja magát dolgozó, vagy hobby szobának.
Mellette helyezkedik el egy hatalmas konyha, melyhez ajtóval kapcsolódik egy tágas ablakos, kamra A konyha mellett egy külön álló vendég wc is helyet kapott. Ehhez kapcsolódik egy hidromasszázs sarokkáddal felszerelt fürdőszoba, itt szintén találunk egy illemhelyet. Dupla szárnyú nagy ablakkal ellátott helyiség, így remekül szellőztethető.
Szemben helyezkedik el a nappali és az előszoba között egy tágas hall, ami a vendégek fogadására, vagy egy egy kellemes vacsora elköltésére rendkívül meghitt, mégis elegáns helyiség.
Ebből nyíllik egy hatalmas nappali és egy szintén tágas hálószoba is. A nagy belmagasságnak köszönhetően minden szellős, légies. A hálószobából nyílik egy kellemes méretű erkély, mely nagyon hangulatos az ősfás kertre néz. Nyári rekkenő hőségben nagyon jól esik itt ücsörögni, reggel kávézni, vagy napközben olvasgatni. A nagypolgári építészetnek köszönhetően minden helyiségre a nagy méretek jellemzők. Aki terekre vágyik itt megtalálja számításait.

Nem szeretem a mellé beszélést, ezért fontos tudnia, hogy nem ez a város legvilágosabb lakása. A nappali az ősfákkal körülölelt udvarra néz, ahol a fákat kivágni nem engedik, de ritkítani az alsó ágakat szabad. Még egy momentumot figyelembe kell venni. A ház homlokzata felújításra szorul.Ha ezen túl tud lendülni, akkor a lakás számos pozitívummal is tud szolgálni.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, mert a Szél Kálmán tér ami villamossal 1-2 perc alatt elérhető, számtalan lehetőséget kínál, hogy akár Pestre, vagy akár Budán tovább tudjunk közlekedni. Iskola, óvoda, kórház, mind gyalogosan elérhető távolságban vannak.
Minden képpen értékálló befektetés ezt az ingatlant megvásárolni, mivel a homlokzat felújítását követően, 4-5 millió ft.-tal lesz értékesebb ez az otthon.

Kérdéseivel keressen bizalommal, várom megtisztelő hívását!
Amennyiben ezt a lakást kiadás céljára vásárolják meg,
250.000-300.000 Ft./ hónap közötti bevételt tud generálni.

Elérted a hirdetőt telefonon?