Bezárás

Balatonfüred, Veszprém megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonfüred, Veszprém megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
330 m²
Négyzetméterár
560 606 Ft/m²
Telekterület
1 516 m²
Szobák száma
7
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Kilátás
panorámás
Fürdő és WC
külön és egyben is
Légkondicionáló
van

HZ463492

Kivételes lehetőség Balatonfüreden! Ritkaságszámba menő telekmérettel (1516m2) kínáljuk megvételre, ezt a saját használatra épített, és csak a család által használt, luxus kategóriájú ingatlant.
A dísz kivilágítással rendelkező ápolt és parkosított kert, a 16 méter hosszú 8 méter széles medence ad igazi pihenésre lehetőséget. A medence, és a kert öntözőrendszerének vízellátását saját fúrt kút (engedélyezett) biztosítja, aminek üzemeltetési költsége így minimális. A helyiségekben klíma és szintenként szabályozható padlófűtés biztosítja a kívánt hőmérsékletet, a fürdőszobákban kiépített kiegészítő radiátorfűtéssel. A lakóingatlanban 6 hálószoba található, és mindegyikhez egy kivétellel, saját fürdőszoba tartozik. Az emeleti apartmanok a lépcsőházból külön megközelíthetők, vagy igény szerint szeparálhatók. A szintben elcsúsztatott nappali egy légtérrel kapcsolódik a konyhához, de pluszban kialakításra került egy külön étkező is. Az emeleti teraszokról gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra, Tihanyi Apátságra.
Az ingatlanon - az önkormányzattal már egyeztetett- fejlesztés került előkészítésre, mely tartalmaz 2 db kétszobás lakást, a medencéhez kapcsolódó szórakozási, pihenési épületet, grillteraszt, valamint a legalsó szinten wellness részt, illetve nagyméretű klubhelyiséget bortárolóval. Az ingatlan előtt 10-15 autó parkolására van lehetőség.