Bezárás

22. kerület, Nagytétény

Térkép előnézet

megnézem a térképen

22. kerület, Nagytétény

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
100 m²
Négyzetméterár
399 000 Ft/m²
Telekterület
442 m²
Szobák száma
4
Tetőtér
beépíthető
Ingatlan állapota
befejezetlen
Pince
nincs
Épület szintjei
2
Fürdő és WC
külön helyiségben

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!
Öné lehet a történelem egyik kis szelete!

XXII. kerület Nagytétény történelmi központjában, nagy forgalmat bonyolító helyen, 300m-re a csodás Nagytétényi Kastélytól és a középkori múlttal rendelkező nagytemplom tőszomszédságában, egy 442 m2-es telken fekvő többféle funkciót betölthető befektetésre váró ingatlan eladó.

Az ingatlan tulajdonosa maga a megálmodója a több ütemben tervezett átalakításnak,újjáépítésnek és bontásnak:
AZ ÁLOM egy 390m2 alapterület valósulna meg:
A jelenleg utcafronton álló épült nem csak egy védett utcafronttal rendelkező nagypolgári építmény, hanem egy 1800-as években épült 60cm-es budafoki mészkőfalazó tömbökből épült belül vakolatlan felülettel biztosítja az épület RUSZTIKUS hangulatát.

A csatolt terveken színekkel jelöltem a már leengedélyeztetett tervek szerinti elképzelést:
1.) Az első a PIROSSAL jelölt stúdió:
I.ütemben a maga az utcafronti főépület felújítását kezdték meg, melynek nettó területe 100m2 és sok évnyi piackutatás eredménye képen a tervek szerint egy FOTÓSTUDIÓ -MŰTEREM és TERVEZŐ IRODA készült volna fele-fele arányban megosztozva a térben, DE NEM ÁLL TÁVOL AZ ÉTTEREM, ESKÜVŐI RENDEZVÉNY TEREM + APARTMANOK felállás gondolata sem.

Elosztása: Utcafront felöl megközelíthető bejáratokkal egy 64m2 egybe tér, melyből három külön helyiség nyílik (10,56m2, 6,70m2 és 9,44m2) annak funkciói nincsenek jelölve, de raktárként, konyhaként, kiszolgáló egységként kiválóan használható, majd a tér bal végében két külön nyíló női-férfi mellékhelyiség is megtalálható, amely felé haladva egy ajtón keresztül az ŐSFÁKKAL övezett belső udvarra léphetünk. Az imént felsorolt elosztáshoz szükséges belső válaszfalak már kialakításra kerültek.

2.) ZÖLD színnel jelölt kiadásra szánt LAKÁS vagy APARTMAN, mely 50,02 m2-vel egy kényelmes nappali + 1 nagy hálószobával és minden kényelmi funkcióval gardróbbal, külön mellékhelyiséggel, nagy fürdőszobával és mosókonyhával tervezett földszinti kertkapcsolatos terasszal rendelkező lakás.

2-3.) Az EMELETI szinten VILÁGOSKÉKKEL és SÁRGÁVAL jelölt újabb két APARTMAN-LAKÁS került megtervezésre 45,67 m2 és 73,15m2-rel és kényelmes terekkel.

4.) Majd elérkezett az utolsó SÖTÉTKÉKKEL jelölt tér, mely a már meglévő utcafronti épület felett és onnan megnyitott külön lépcsőtérből elérhető akár IRODA funkciót betöltő nettó: 87 m2-es tér melyben külön fürdő és mellékhelyiség is kialakításra került.

A telek közművekkel rendelkezik. A helyi Önkormányzattal lehet igényelni a védett utcaképnek köszönhetően homlokzati felújításra szánt támogatást, mely kb. 2M Forint.

Az ingatlan teljes műszaki és tervdokumentációval, továbbá teljes engedélyeztetéssel, külső-belső látványtervekkel eladó.

Cég számára ajánlom a befektetés miután jelenleg is cég nevén van,így a vételár 39.900.000.-Ft +Áfa
Ha befektetés felkeltette érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

Elérted a hirdetőt telefonon?