Bezárás

11. kerület, Kék-Duna Rezidencia

Térkép előnézet

megnézem a térképen

11. kerület, Kék-Duna Rezidencia

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
52 m²
Négyzetméterár
931 346 Ft/m²
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2022
Lakópark neve
Kék-Duna Rezidencia
Épület szintjei
több mint 10
Emelet
3
Tetőtér
nem tetőtéri
Fűtés
hőszivattyú
Energiatanúsítvány
AA++
Komfort
összkomfortos
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4.5 M Ft
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
egy helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás
dél
Légkondicionáló
van
Kertkapcsolatos
nem

A dunai panorámával rendelkező, vízparti lakópark tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek.

Az épület homlokzata mintázatában tükrözi a Duna közelségét, részét képezi a környezetének.

A lakások homlokzatait a funkcióra jellemző lyukarchitektúra helyett teljes üvegezés jellemzi, ami egy, az országban egyedülálló lakópark létesítését biztosítja.

A lakóegyüttes a XXII. és a XI. kerület határán, a közkedvelt budai oldalon fekszik. Ez a terület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, remek döntés azok számára, akiknek egyaránt fontos a lakóhelyük nyugalma és a város könnyű megközelíthetősége.

A projekt környezete folyamatosan bővül, újépítésű lakóparkok, infrastrukturális fejlesztések folynak. A területen zajló beruházások biztosítékul szolgálnak arra, hogy az ingatlanba fektetett tőke hosszútávon is értékálló marad.

A lakóépület üzemeltetését levegős hőszivattyús kialakítású rendszer végzi, valamint a korszerű energiafelhasználás jegyében a homlokzati tömör panelek kedvező tájolású részeit energiatermelő cellákkal látjuk el.
Az új építésű lakásokra vonatkozó Energetikai Tanúsítványok beszerzése során az általunk szervezett épületek minden esetben megkapták az „A+++” minősítést.
Már a tervezőasztalon első számú szempont volt, hogy a magas színvonal ne csupán a megvalósítás helyszínében jelenjen meg, hanem a korszerű és időtálló anyagok használata során is.

A négy toronyban -az összesen 276 db lakás mellett- közösségi tér, családi napközi, edzőterem, mélygarázs, teremgarázs, és tárolók biztosítják a leendő tulajdonosok kényelmét.

Első ütemben a B épület építését és értékesítését kezdjük 85 lakással.

Lakópark adatai:

Kék-Duna Rezidencia

Lakópark képe
Lakások száma
85 db
Alapterület
48-135 m²