Bezárás
7.9 M Ft

Dunavarsány, Kisvarsány

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Dunavarsány, Kisvarsány

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
36 m²
Négyzetméterár
219 444 Ft/m²
Telekterület
735 m²
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb
Villany
van
Víz
van
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Osztatlan közös tulajdonban lévő telek eladó Dunavarsányban. A telek mérete 735nm, melyet egy hosszú, kb. 25m-es nyeles telekről lehet megközelíteni. A telken áll egy kis faház, ami 1 szobából, hálóból és egy tisztálkodási kabinból áll. A faház mellett közvetlenül van egy téglából épített kis konyha is, valamint ennek egy hangulatos kis előterasza. A telken melléképületek, tárolók, egy kis 6nm-es pince, valamint fúrt kút találhatók.A faházat és a konyhát kályhafűtéssel lehet fűteni, a hidegebb napokon is lehetőség van ott tartózkodásra.

A telken lévő kis faház kizárólag nyaralóként funkcionál, a telekre építeni csak az osztatlan közös tulajdonban érvényes szabályok szerint lehetséges, ( 1 helyrajzi számra egy családi vagy egy ikerlakás ) vagy fennmaradási engedéllyel, mint ahogyan most a kis ház engedélyezve van a telken. TEHÁT NEM ÉPÍTÉSI TELEKKÉNT ÁRULJUK! De építeni is lehet rá! Belterületi ingatlan, LF-O-1 övezetbe tartozik, ( falusi lakóövezet ) Víz, villany bevezetve az igatlanra, csatorna az utcában a telek bejárata előtt, mindkét épület fatüzelésű kandallóval fűthető.Kizárólag KÉSZPÉNZRE vásárolható meg , nem hitelezhető!

Kérem csak komoly ügyfelek hívjanak, akik átolvasták alaposan a fenti információt!

Azonnal birtokbavehető, tehermentes.

A telek jó fekvésű, tele gyümölcsfákkal, az utca végén horgásztavak. Csendes környék, nyugalomra, pihenésre vágyóknak , horgászat, kert szerelmeseinek kiváló!

VÁRŐM HÍVÁSÁT A HÉT MINDEN NAPJÁN!