Bezárás
5.25 M Ft

Kunpeszér, IX. utca 12.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Kunpeszér, IX. utca 12.

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
29 m²
Négyzetméterár
181 034 Ft/m²
Telekterület
875 m²
Szobák száma
1
Tetőtér
nem beépíthető
Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
elektromos
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs
Csatorna
nincs
Kilátás
kertre néző
Légkondicionáló
nincs

Sürgősen eladóvá vált saját tulajdonban álló, Kunpeszér nyaralóövezetben egy tégla építésű hétvégi ház. A Kiskunsági Nemzeti Park közelében ami azt jelenti, hogy a levegő minősége kiváló, autók és minden féle szennyezés nélkül. A ház bútorozott, egyszobás, konyhával, fürdővel, előszobával, vezetékes vízzel, árammal ellátott. A telekhez tartozik még egy sufni, gyümölcsfák (alma, körte, cseresznye, meggy, tehát a házi lekvár is opció :) ) és fúrt kút.
Mindezeken túl a saját ellátásra szolgáló zöldségféléket is meg lehet termelni, így mindig lesz friss, saját termés az asztalon. Ha valaki mindig is szeretett volna állatokat tartani, azt is megteheti, ugyanis van egy külön épület a telken a, haszonállatoknak.

Kisbolt a nyaralóövezetben található, diszkont áruház a Faluban, 3 percre kocsival, nagyobb bolt (Tesco) a szomszédos Kunszentmiklóson (10 perc kocsival). Ezen kívül Kunszentmiklósról óránkénti vonatközlekedés Budapestre, valamint napi buszjárat a Népligetből közvetlenül a nyaralóövezethez (és vissza), ahonnan 15 perc séta a ház.

Személyes megtekintés előre egyeztett időpontban.