Bezárás
62.5 M Ft

Érd, Érdliget

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Érd, Érdliget

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
52 214 Ft/m²
Telekterület
1 197 m²
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában
Beépíthetőség
50 %
Szintterületi mutató
1
Bruttó szintterület
1197 m²

11 lakásos társasház építésére alkalmas Vt övezeti besorolású telek Érden eladó!

Egyedülálló lehetőség Érdliget legszebb részén!!!

Csendes utcában, Vt-1 övezeti besorolással eladó, egy 1197m2 alapterületű építési telek. Az ingatlan teljesen körbekerített, szabályos alakú, 21 méteres utcafronttal rendelkezik. Beépítési paramétereit tekintve kiváló adottságú, 50%-os beépíthetőségének és 7,5 méteres építménymagasságának köszönhetően! Szintterületi mutató: 1,25. A telek többlakásos társasház építésére alkalmas!

A településközpont terület övezetében elhelyezhető épület- a lakó rendeltetésen kívül a) igazgatási, iroda, b) kereskedelmi, szolgáltató, c) vendéglátó, szállás jellegű, d) kézműipari, e) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, f) kulturális, közösségi szórakoztató, g) sport rendeltetést is tartalmazhat. Valamennyi közmű a telekhatáron található! Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza!

Az utca újonnan aszfaltozott, sétatávolságra egy csodás park, üzletek, éttermek, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az érdligeti vasútállomás 750 méter, a buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető. A főváros több irányból is megközelíthető: 6-os, 7-es főút, M6, M0-s autópálya szintén pár perc alatt elérhető.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.