Bezárás

Balatonfüred, Balatonarács

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Balatonfüred, Balatonarács

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
257 m²
Négyzetméterár
486 381 Ft/m²
Telekterület
1 316 m²
Szobák száma
6 + 2 fél
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 előtt
Pince
van
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán, cserépkályha
Komfort
duplakomfortos
Kilátás
kertre néző
Fürdő és WC
külön és egyben is

Balatonfüreden, a Fő út, part felöli oldalán eladó egy a múlt század első felében épült villaépület!

Az épületről:
A teljes lakóterület 390m2 ami a telek adottságait tekintve, az épület hosszanti elhelyezkedésének köszönhetően, lényegében kettő szinten oszlik meg, illetve egy kis tetőtéri rész, valamint szuterén is csatlakozik hozzá. Belső állapotát tekintve felújítandó, vagy átépítendő, de lakható a jelenlegi állapotában is. Kívülről mivel részben védett épületről beszélünk, vannak külső homlokzatot érintő megkötések. Lakható, de felújítandó állapotban van. A ház kettő tulajdoni részből tevődik össze. A 390m2 bontva 257m2 és 133m2. Ennek okán az épületet társasházzá alapították, és két albetéttel rendelkezik. Az eladó rész a 257m2 ami további kettő lakrészre lett bontva. 1: szuterén 57m2, magasföldszint 104m2. 2: földszint: 58m2, tetőtér 38m2. Tartozik hozzá terasz és erkély is ami 12-12m2. A kettes lakrész 1974-ben lett hozzáépítve. A teljes telek mérete 1316m2, ebből a használati megosztás alapján 629m2 kizárólagos használata biztosított (épület alapterületén kívül eső rész). Ez a rész, kerítéssel elválasztásra is került és külön bejárattal közelíthető meg mind a kettő albetét). A másik albetét (133m2) ami külön tulajdoni érdekeltségű, ismeretünk szerint szintén eladó.
Az ingatlan minden közművel ellátott.
A saroktelek 47mX28m lejtős, panorámás, hosszanti irányba rálátással a Balatonra.
Értékét növeli, hogy a „Kádár villa” korábban Brázay villa szomszédságában található. Itt most egy nagy apartman szállót építenek, ezért befektetésnek is kiváló vétel, mivel átalakítva apartmanokká, biztos kiadást jelent.
A területi beépítésre jellemző, hogy a környéken nagyon sok új építésű ház található, ami megint csak növeli az ingatlan értékét.
Bővebb információval, dokumentációval kapcsolatban kérem, hívjon.

A teljes ingatlan irányára: 230.000.000,- Ft