Bezárás

3. kerület, Mátyáshegyi út

Térkép előnézet

megnézem a térképen

3. kerület, Mátyáshegyi út

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
200 m²
Négyzetméterár
805 000 Ft/m²
Telekterület
750 m²
Szobák száma
5
Tetőtér
beépített
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950-1980 között
Fűtés
gáz (cirko)
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Légkondicionáló
nincs

Pálvölgyi barlang szomszédságában eladó tehermentes, örök panorámás többszintes 2 generációs családi ház, közvetlen a budai erdők mellett. A ház részben felújított, hőszigetelt nyílászárók, körbeszigetelt falak, télen gazdaságos fűtés, nyáron kellemes hőmérséklet, kiváló energetikai minősítésű.
Bejárat a kerten keresztül, és az utca szintjén lévő 3 gépkocsi beállására alkalmas garázson keresztül is lehetséges. Az egyik beálló alatt szerelőakna van kialakítva.
Utána van a szuterén 45 nm, 4 ablaka van, itt található cirkó gázkazán és mellette 1 vegyes tüzelésű kazán.
Lakótér 92 nm, tágas világos előszoba, közlekedő, ablakos fürdőszoba, WC, 2 szoba, étkezős konyha, ahonnan kijárás van a kertbe. K, D, NY, tájolású.
Innen lehet felmenni a következő szintre amely 85 nm, nagy nappali és erkély, ahonnan szinte egész Budapestet látni, továbbá 2 szoba, melyből az egyik étkezős konyhává alakítható. A gáz, víz, lefolyó kiállás ki van alakítva, fürdőszoba, zuhany, WC. Ez a szint külön cirkó kazánnal fűthető. A klíma szereléséhez a kivezetés már biztosított. Lenyitható lépcsőn fel lehet menni a padlásra, ahol, 1 ablak van.