Bezárás

11. kerület, Ildikó utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

11. kerület, Ildikó utca

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
51 m²
Négyzetméterár
767 308 Ft/m²
Szobák száma
1 + 1 fél
Tetőtér
nem tetőtéri
Erkély
2 m²
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950-1980 között
Épület szintjei
5
Emelet
3
Fűtés
cserépkályha
Komfort
összkomfortos
Lift
nincs
Parkolás
utca, közterület - ingyenes
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás
északkelet
Légkondicionáló
nincs
Kertkapcsolatos
nem

XI. kerületben a Kelenföldi vasútállomás és a még épülő Etele Pláza közelében az Ildikó utcában megvételre kínálunk egy 1948-ban épült, 5 szintes, 22 lakásos társasházban, a III. emeleten elhelyezkedő 51 nm-es lakást. A most épülő Etele Plaza, Magyarország harmadik legnagyobb (55 000 m2-es) bevásárló és szórakoztató központja lesz, amely itt a jelenleg is fejlesztés alatt álló intermodális közlekedési csomópontjában valósul meg.

A társasházban kb. 15 éve a gáz vezetékeket cseréltek, a régi eternit csatornát szintén kicserélték, 10 évvel ezelőtt pedig a tetőfelújítás történt meg, a társasháznak van egy közös tulajdonban lévő ingatlana, melynek az adásvételi menete folyamatban van, az ebből befolyó összeg a társasház homlokzati szigetelésére fordítja a ház.

A lakás tulajdoni lap szerint 51 nm-es, 1 szobás. A valóságban 1 szoba + hallos, lakható, felújítandó állapotú. Fűtéséről gáz héra gondoskodik, a meleg vízről átfolyós vízmelegítő.
Az ingatlan erkélyes, egy csendes belső zöld kertre néz, ÉK-i tájolású, világos, hűvös otthon.

Alapítói okirat szerint tartozik hozzá egy kb. 2 nm-es pincetároló.
Közös költség: 15.000 Ft/hó ( vízzel együtt)


Kiváló közlekedés, remek infrastruktúra.
A XI. kerületi Etele tér mára a főváros egyik legfontosabb közlekedési központjává vált – a tér megközelíthető metróval, buszokkal, villamosokkal a belvárosból, valamint vonattal és buszokkal a főváros határán kívülről is eljuthatunk ide.

A közelben a Bikás park, amely Újbuda egy közkedvelt, zöld szeglete, ahol 2014 tavasza óta még jobban megnőtt a városlakó-forgalom. Ugyanis épült itt egy mini CET, ami valójában a 4-es metró megállójának bejáratát rejti, és ezzel együtt megújult maga a park is. A bika-szobrok által továbbra is gondosan őrzött terület rengeteg sportolási lehetőséget kínál kicsiknek, nagyoknak, két- és négylábúaknak egyaránt. Van itt játszótér, sportpályák (állítólag az itteni kosárlabdapálya a leghangosabb a városban), szabadtéri kondieszközök, sőt az emberek mellett a kutyák is saját futópályán mozoghatnak.

Per- teher- igénymentes!

Elérted a hirdetőt telefonon?