Bezárás

Velence, Velencefürdő

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Velence, Velencefürdő

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
90 m²
Négyzetméterár
466 667 Ft/m²
Telekterület
220 m²
Szobák száma
1 + 4 fél
Pince
nincs
Fűtés
elektromos
Komfort
duplakomfortos
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

CSOK-KÉPES, KERTES LAKÁSOK VELENCÉN

Az Északi Vizi Vártól kb: 800m.

A Venezia Villanegyedben, 1.043 nm-es telkén épülő 3-lakásos társasház kulcsrakész kétszintes, saját kertes, korszerű elektromos padlófűtéses lakásainak közel nulla energiaigényét az elektromos közhálózattal összekapcsolt saját napelemes rendszer szolgálja ki.

A leendő tulajdonosoknak lehetőségük van kis mértékben megváltoztatniuk a lakások helyiség-szerkezetét. Az alapárban a földszint minden helyisége végleges kialakítású, az emelet pedig egy-légterű.

•1-es lakás: 90 nm (földszint 47 nm; emelet 43 nm; saját kert 250 nm), 45,0 M Ft
•2-es lakás: 90 nm (földszint 47 nm; emelet 43 nm; saját kert 220 nm), 42,0 M Ft
•3-as lakás: 90 nm (földszint 47 nm; emelet 43 nm; saját kert 270 nm): 45,0 M Ft

Az emeleti három szoba, fürdő/wc és közlekedő bármikor, akár házilagos kivitelezésben is kialakítható szerkezeti bontások nélkül, mivel a belső lépcső, a homlokzati nyílászárók, a felszálló vezetékek itt is beépítésre kerülnek. Amennyiben az emelet helyiségkialakítására is szükség van az átadásig, az külön megrendelhető a kívánt műszaki tartalom függvényében négyzetméterenként átlag bruttó 150.000 forintos áron.

A fizetési ütemezés a vevők lehetőségeihez igazítva kerül kialakításra.

Anyagár-különbség elszámolással rendelhetők a megajánlottól eltérő belső járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belső ajtók, radiátoros és/vagy padlófűtéses fűtésrendszer, belső felületkezelési anyagok.