Bezárás

12. kerület, E&V Budahill

Térkép előnézet

megnézem a térképen

12. kerület, E&V Budahill

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
70 m²
Négyzetméterár
1 595 092 Ft/m²
Szobák száma
3
Erkély
23 m²
Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2020
Lakópark neve
E&V Budahill
Emelet
1
Fűtés
hőszivattyú
Komfort
luxus
Lift
van
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Kilátás
panorámás
Légkondicionáló
van

A XII. kerület patinás villanegyedében épülő reprezentatív lakásokat nyújtó lakóparkban található ez a lakás. Az ősfákkal benőtt közel 7000 nm-es kertbe 3 épület kerül, összesen 19 lakással. A lakópark elegáns, kulcsrakész lakásokat kínál kiváló műszaki tartalommal, melyek a legkorszerűbb technológiákat és megoldásokat nyújtják. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően jól elkülönülnek az intim életterek, mintha önálló kertes házunkban élnénk.
Ez az első emeleti lakás 70 m2 lakótérrel és 23 m2 terasszal rendelkezik. A teraszon egy növénykazetta kerül kialakításra, amely idevarázsolja az első emeletre a saját kertet és egyben intimitást nyújt. A lakásban egy nappali/konyha/étkező helyiség és két külön hálóegység kapott helyet saját fürdőszobával és gardróbbal. Az előszobában egy vendégmosdó és egy gardrób került kialakításra. A nappalihoz kapcsolódik a mesés hangulatú terasz, kilátással a gyönyörű, ápolt kertre és régi villaépületekre.
Műszaki paraméterek: alumínium nyílászárók háromrétegű üvegezéssel, résszellőzéssel; fém lamellás, elektromos zsaluziák; MABISZ minősítésű, több ponton záródó bejárati ajtó acél merevítéssel; fűtés-hűtéshez, melegvíz előállításához nagy teljesítményű központi levegő hőszivattyús kazán; fürdőszobákban padlófűtés és törölközőszárítós radiátorok; 8 személyes lift; videós beléptető rendszer, lakószobákban és a nappaliban 1-1 internet és TV csatlakozási végpont
Az épület alatt egy-, illetve kétállásos parkolókat (2 db autólift), és nagyméretű tárolókat alakítottak ki. A garázsok és tárolók egyedileg választhatók és a lakásokhoz megvásárolandók.
Az elsőrangú infrastruktúrának és a központi elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyira vannak a vásárlási lehetőségek, neves iskolák, óvodák, valamint az orvosi ellátás, bármilyen formában is kívánja igénybe venni. A tömegközlekedéssel mindezt gyermeke is egyszerűen, pillanatok alatt elérheti.

Önnek épül a XII. kerület patinás villanegyedében ez a reprezentatív lakásokat nyújtó lakópark, mely egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően az otthonába hozza a természetet, miközben a városi lét minden előnyével is rendelkezik. Az ősfákkal körülvett, a közel 7000 nm-es kertben 19 lakással rendelkező lakópark elegáns, kulcsrakész lakásokat kínál elsőrangú műszaki tartalommal, melyek a legkorszerűbb technológiákat és megoldásokat nyújtják. A lakásokhoz kizárólagos tulajdonú kert, vagy tágas terasz tartozik, valamint a penthouse lakások tulajdonosai a saját tetőteraszukon is fogadhatják vendégeiket. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően maximálisan elkülönülnek az intim életterek, mintha önálló kertes házunkban élnénk.

Az elsőrangú infrastruktúrának és a központi elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyira vannak a vásárlási lehetőségek, neves iskolák, óvodák, valamint az orvosi ellátás, bármilyen formában is kívánja igénybe venni. A tömegközlekedéssel mindezt gyermeke is egyszerűen, pillanatok alatt elérheti.

---------------------------------

This pristine gated condo-complex of District 12, is currently being built for you, offering luxurious flats that brings nature indoors, thanks to its unique location, while enjoying all the benefits of being in the city. Surrounded by ancient, mature trees, the nearly 7,000 m2 garden with 19 apartments showcases elegant, turnkey apartments with first-rate technical content, featuring state-of-the-art technology and solutions. The apartments come with separated gardens or spacious terraces, and the owners of the penthouse apartments will be able to receive guests on their own, private rooftop terrace. Due to well thought-out designing, intimate living spaces are so completely concealed lending the impression of living in a detached family house.

Lakópark adatai:

E&V Budahill

Lakópark képe
Lakások száma
19 db
Alapterület
64-108 m²