Bezárás
11.591 M Ft

Tiszaföldvár, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Tiszaföldvár, Jász-Nagykun-Szolnok megye

x
Típus
eladó lakóövezeti telek
Négyzetméterár
1 488 Ft/m²
Telekterület
7 789 m²
Beépíthetőség
20 %

Tiszaföldváron, Szolnok megyeszékhelytől délre, ritka lehetőség, egyben 7800 m2, 3 építési telek, a kisváros főútjánál, Tisza folyó közelében eladó: 11.590.000 HUF Telkek a Főút (kelet, élővizes csatorna (nyugat), szomszéd telek (dél) és a lejáró mellékút (észak) között helyezkednek el.
Áram, víz a telken, gáz, csatorna, internet, TV a főútról bevezethető. Tervezet, engedély szerint, 20% beépíthetőséggel, 6 villával, a 3 telekre dupla sorház megvalósítása, vagy engedély esetén lakópark építésére vagy vállalkozási célra is alkalmas. Építési stílus szabad, esetleg a város történelme alapján „földvár” stílusban, erődfallal, bástyákkal, tornyokkal. Művezetési segítség az építő brigádnak. Meleg klíma, gyümölcsfák, füge, szőlő, dinnye tömegével. Állattartás lehetséges. Lakhatásra, vagy egyéb plusz funkciókra is van lehetőség. A vízcsatornának köszönhetően, lehetne a telkek nyugati részén különböző formájú kerti tavakat létesíteni.
Nagy, többmedencés melegvizes gyógyfürdő helyben. De közelben is sok gyógyfürdő található. Bevásárlási lehetőségek, piac a közelben, plázák Szolnokon. Helyi és távolsági buszmegálló, autópálya és IC vasúti összeköttetés Szolnok-Budapest között.
A közelben 217 m2 , kétszintes kúriaház, gazdasági épületekkel, 4161 m2 telken, tele szőlővel, gyümölcsfákkal, szintén eladó. 44.590.000,- Ft

Elérted a hirdetőt telefonon?