Bezárás
6.5 M Ft

Vác, Lilaakác utca 1.

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Vác, Lilaakác utca 1.

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
30 m²
Négyzetméterár
216 667 Ft/m²
Telekterület
1 076 m²
Szobák száma
1
Tetőtér
nem beépíthető
Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
nincs
Villany
van
Víz
nincs
Gáz
nincs
Csatorna
nincs
Kilátás
kertre néző
Akadálymentesített
nem
Légkondicionáló
nincs

Vác, Nyulasban, a Lilaakác utcában 1076 m2-es, saroktelek eladó. Tulajdoni lap szerinti besorolása: zártkerti, művelési ágból kivett terület.
A sík, körbekerített telekre két széles kapun lehet bejutni. Az utcában közvilágítás, és állandóan lakott ingatlanok vannak.
Masszív betonalapra, 3%-os beépíthetőségnek megfelelő, felújítandó faház lett építve. (Tulajdoni lap szerint rendezetlen funkciójú épület)
A telken villany és fúrt kút van, de a ház vízellátása és a locsolás, akár a ház mögötti kb. 6 m3-es ciszternából is megoldható. A szennyvíz elvezetése az emésztőbe történik.
A ház hétvégi tartózkodásra, pihenésre, kitűnő. Átalakítást, korszerűsítést, követően, akár állandó lakhatásra is alkalmassá tehető.
Kiváló lehetőség mindazoknak, akik egy vidékies környezetre, vágynak a város közelségében, de túrázni szeretőknek is sok lehetőséget kínál a környék. A hegyekkel körülvett, erdős területek nagyszerű kiránduló helyeket rejtenek.
Az M2-es közelsége gyorsan elérhetővé teszi Vác belvárosát, ami autóval 10 perc. Az ingatlan Budapesttől 45km-re van. Tömegközlekedésre autóbuszjárat vehető igénybe.
Irányár: 6,5 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segít Önnek az ingatlanvásárlásban:
-Ingyenes hitelügyintézés
-Földhivatali ügyintézés
-Jogi háttér
-Energetikai tanúsítvány elkészítése

Elérted a hirdetőt telefonon?