Bezárás

Görbeháza, Hajdú-Bihar megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Görbeháza, Hajdú-Bihar megye

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
92 m²
Négyzetméterár
238 043 Ft/m²
Telekterület
2 187 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981-2000 között
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön és egyben is

Ház a gólyák lakta faluban!
Hajdú - Bihar megyében, Görbeháza központjában, kiemelten szép, csendes utcában jó állapotú családi házat kínálok eladásra.
A ház a 80-as évek végén épült, falazata tégla, tetőcserép fedi, fa nyílászárói jó állapotúak. A telek területe 2187 nm, melyen 92 nm lakóház, 50 nm melléképület és egyéb gazdasági épületek kaptak helyet. Az épület gázzal és vegyes tüzeléssel is fűthető.
Az ingatlan földszintjén előszoba, 2 szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, kazánhelyiség, a tetőtérben 1 szoba, fürdőszoba található és további kiépítésre van lehetőség. A szobákat parketta a többi helyiséget hideg burkolat fedi.
A melléképületben étkező, főzőfülke, kamra, tároló, továbbá tágas helyiség található, mely garázs, műhely kialakítására is alkalmas. Ehhez szervesen kapcsolódik a hatalmas udvar és 1000 nm mezőgazdasági művelésre és kert kialakítására alkalmas terület.
Az ingatlan nagyszerű lehetőséget ad generációk együttélésére, vállalkozás működtetésére, illetve mezőgazdasági tevékenység végzésére.
A falu infrastruktúrája teljesen kiépített. Közlekedési adottsága kiváló, pár kilométerre található az M3 autópályától így Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Budapest gyorsforgalmi úton könnyen elérhető.

Ha felkeltette érdeklődését kérem, keressen bizalommal.

Helyiséglista:
Szoba: 14,5 nm
Szoba: 19,2 nm
Szoba: 18,2 nm
Szoba: 16,2 nm
Konyha: 7,5 nm
Fürdőszoba: 4,9 nm
Fürdőszoba: 4,2 nm
WC: 1 nm
Kamra: 1,5 nm
Kazánház: 3,4 nm
Közlekedő: 1,9 nm

Elérted a hirdetőt telefonon?