Bezárás
1 000 000 Ft havonta

Komárom, Belváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Komárom, Belváros

x
Típus
kiadó családi ház
Alapterület
252 m²
Telekterület
1 000 m²
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001-2010 között
Költözhető
azonnal
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko), cserépkályha
Parkolás
önálló garázs
Bútorozott
igen
Kisállat
nem hozható
Dohányzás
nem megengedett
Fürdő és WC
külön és egyben is
Min. bérleti idő
2 év
Légkondicionáló
van

Fiatal, igényes, minőségi családi ház kiadó vagy eladó Komárom városközpontjához közel.
A kerítés bezárul mögötted és nem mondod meg, hogy nem Tata, Győr, vagy Budapest valamelyik felkapott kertvárosában pihensz a csodálatos kertben.

Amikor valaki családi házat bérel, mérlegeli, hogy milyen mesze van a városközpont, gyalog több mint 10 percbe telik-e besétálni a városközpontba. Mikor építették (ezt a családi házat 2004-ben)? A kivitelezőnek milyen referenciái vannak? (Jelen esetben a több évtized kőműves múlttal rendelkező szomszéd kezét dícséri a ház.) Milyen anyagok kerültek beépítésre? (Minőségi) Amerikai konyhás a nappali? (Igen) Hány szoba van a főépületben? (3 ) Hány autó fér el a garázsban? (Kettő, de a két garázsajtó helyett egy széles szekcionált garázskapu beépítése esetén 3 autó is kényelmesen elfér a garázsban.) A szabadidő kellemes eltöltésére milyen lehetőségek vannak? Jelen esetben egy 72 m2-es kandallós, bárpultos szabadidős tér, illetve a gyönyörű kert minden évszakban lehetővé teszi, hogy a kapun belépve megszűnjön a világ zaja és csak a családnak, a barátoknak szentelhesse minden idejét az ingatlan következő tulajdonosa.

Amit kínál ez az ingatlan: 16 éve, ~250 m2 minőségi anyagokból beépített épített környezet, ápolt, öntözőrendszeres kert, 1000 m2 telek, amin látszik, hogy mindent megkapott, amit egy gyönyörű kert kíván. Kell ennél több?

Az ingatlan tulajdonosait bérlet és eladás egyaránt érdekli.

Bérleti díj: 1.000.000,- Ft/hó

Vételár: 74.500 000,- Ft