Bezárás

6. kerület, Külső-Terézváros

Térkép előnézet

megnézem a térképen

6. kerület, Külső-Terézváros

x
Típus
eladó tégla építésű lakás
Alapterület
69 m²
Négyzetméterár
1 769 231 Ft/m²
Szobák száma
3
Építés éve
2020
Emelet
3
Tetőtér
nem tetőtéri
Fűtés
egyéb
Lift
van
Erkély
18 m²

KURIÓZUM A BELVÁROSBAN! A világ örökségeként ismert Andrássy úton, századfordulós épületek környezetében, eredeti pompájába visszaállított, polgári stílusú, műemléki épület bővítésének köszönhetően hat kulcsrakész, okosotthon rendszerrel felszerelt, exkluzív lakás kerül kialakításra. Az elhelyezkedésen túl a lakások különlegessége többek között a nagyméretű, panorámás teraszok kialakításában rejlik.
A kínálatban megtalálható nappali + 2 szobás, nappali + 3 szobás, vagy 100 nm feletti, 4 szobás ingatlan is, de választhat privát tetőterasszal rendelkező duplex lakást is.
A beruházás keretében nemcsak az épület külső és belső homlokzata újul meg, hanem egy új, panorámalift beépítésére is sor kerül.
A fűtés-hűtés és meleg víz ellátásról levegő-víz hőszivattyús rendszer gondoskodik, a padlófűtés és mennyezeti hűtés-fűtés nemcsak a legkorszerűbb technológiát, hanem az alacsony fenntartási költséget is garantálja.
A beruházást minden igényt kielégítő, modern és igényes megoldások jellemzik, a kedvező tájolásnak köszönhetően napfényes életteret biztosítva az ott lakók számára.
A környék a Belváros legnépszerűbb és egyben legértékesebb, külföldiek által is rendkívül kedvelt része. Értékálló és presztízs ingatlan. A kínálatból a legkülönlegesebb belvárosi életérzést és stílust keresők és a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát. Várható átadás: 2020. ősz