Bezárás

Budaörs, Deák Ferenc utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Budaörs, Deák Ferenc utca

x
Típus
eladó családi ház
Alapterület
334 m²
Négyzetméterár
414 970 Ft/m²
Telekterület
443 m²
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Épület szintjei
2
Tetőtér
beépített
Fűtés
gázkazán
Fürdő és WC
külön és egyben is

Eladó Budaörsön a főváros vonzáskörzetében - mégis távol a nagyváros nyüzsgésétől egy per , teher és igénymentes többgenerációs , többfunkciós családi ház . Egyik sajátossága - sarok telek ! Az épület 443 m2-es telken áll . Két szakaszban készült . A lakóterület összesen 334 m2 mely kettő házrészben oszlik meg . Egymástól független közművel saját-gáz-villany-víz mérőórákkal felszerelve . külön bejáratokkal rendelkezik két utcáról . ( kocsibehajtóval)
1.Épület 82,28m2 : földszint 52,36 m2 előtér,nappali,konyha,étkező,fürdő
emelet 29,92 m2 közlekedő,fürdő,szoba,szoba(ketté osztható)
pincerész is tartozik hozzá szintén hasznosítható kb 10m2
A tervek alapján szerkezetkész, belsőteret egyedi igényekre lehet alakítani. A kertrész közvetlenül a ház előtt helyezkedik el.
2.Épület 251,7m2 földszint 103,3m2 garázs illetve gépkocsi javító műhelynek használható terület. 380 volttal felszerelve itt is teljes közmű fűtés, villany, víz, csatorna. Az udvarról két behajtással, járművek részére(magasabb autó, kisbusz is elfér). Ebben a részben leválasztott kis iroda valamint fürdőrész található . Teljes értékű lakássá alakítható egészben vagy részben . Szintén a földszinten található tároló 27m2 udvarról bejárattal. 11m2 kazánház melyben a műszaki gépészet lett elhelyezve tekintve a méretét egyéb módon is használható.
A kazánház mellől lehet a belső lépcsőházból az első emeltre valamint a tetőtérre feljutni.
Első emelet 82,26m2 étkező, konyha, kamra, közlekedő, nappali, szoba, szoba, wc, fürdő+wc.
Tetőtér 66,17m2 szerkezeti állapotú belsőtér, alakítható.
A kert felújításra szorul, de teljesen tiszta terület, rendezett saját használatra formálható. A környék kertvárosi jellegű a környezet szépen rendben tartott. Budaörs fő utcája 5 percnyi gyaloglásra van. Minden megtalálható, közért, iskola, óvoda, orvosi rendelő a napi élethez szükséges üzletek intézmények. Tömegközlekedéssel is 10-15 perc alatt megközelíthető közvetlenül a közintézmények, önkormányzat, rendőrség, egészségközpont, bevásárló központ, sport létesítmények is. Az autópályáról a Budaörsi kihajtótól megközelíthető a ház. Ez kellő távolságra van így zavaró zaj nem érzékelhető.
Szükséges a homlokzat bepucolása, festése. Tetőtéri feljárat komfortosabbá tétele. Belső terek felújítása egyéni ízlés szerint megoldható. A tető jó állapotú, beázás nincs szerkezeti, statikai hiba nincs.