Bezárás
128.464 M Ft 350 000,00 €

Harkány, Baranya megye

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Harkány, Baranya megye

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
98 m²
Négyzetméterár
1 310 857 Ft/m²
Telekterület
1 100 m²
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko)
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Légkondicionáló
van

Harkány csendes részén, 2 helyrajzi számon, 1000 nm-es telken, eladó 2 luxusnyaraló, saját medencével, jakuzzival, 4 fedett pavilonnal, játszótérrel, csodálatos zöld-és virágzó növényekkel, parkosított kertben.
A minden igényt kielégítő ingatlan valamennyi helyisége klimatizált, prémiumkategóriás nyílászárókkal, automatizált redőnyökkel-szúnyoghálókkal rendelkezik, fűtése a legmodernebb gáz-cirkó.
A prémiumingatlanok online riasztórendszerrel ellátottak, BOSCH háztartási gépekkel extrán felszerelt amerikai konyha-nappalisok, belső két szintesek, külön WC-fürdőszobával, minőségi beépített és méretre gyártott bútorokkal, szórakoztató elektronikai eszközökkel, új burkolatokkal, a tárolóházban korszerű karbantartási eszközökkel, modern elektromos-és vízvezetékhálózattal.
Mindkét háznál az alsó szinten található a luxus-nappali, fürdő-WC, 2 szoba, a felső szinten +2 szoba, fürdő-WC.
A kert szépségét kiemeli az elbűvölő kerti kivilágítás és az automata öntöző- csepegtető- és permetezőrendszer kiépítése.
A medence és a jakuzzi a legmagasabb igénnyel kivitelezett, karbantartásuk automatizált.
Ezt a mediterrán csodavilágot pompás természeti, történelmi, kulturális, gasztronómiai sokszínűség jellemzi. A páratlan élmények mellé kínáljuk ezt a saját luxust, ahová jó elvonulni, a teljes családi és baráti körben nagyszerű, örök élményeket átélni. Ajánlom még befektetésre is, hiszen a prémiumkategória a legjobb eszköz a megtérülésre.
Várom hívását és örömmel bemutatom ezt a csodavilágot.
Kvakic-Gál Renáta Ingatlanirodája

Elérted a hirdetőt telefonon?