Bezárás
175 M Ft 500 000,00 €

Esztergom, Széchenyi tér

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Esztergom, Széchenyi tér

x
Típus
eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület
260 m²
Négyzetméterár
673 077 Ft/m²
Építés éve
2001-2010 között
Épület szintjei
3
Akadálymentesített
nem

Eladó Esztergom szépen felújított belvárosában, ez a különleges adottságokkal bíró, impozáns, egyedi, klasszicista stílusú, nagypolgári ház, mely a város főterének egyik ékessége.

Az épület történelmi múltja a 18. század első feléig nyúlik vissza, ekkor lakóházként működött, majd 1833-tól a helybéliek kedvenc kávéháza nyílt itt, végül 1852-től új tulajdonosáról kapta elnevezését, így a műemlék épület Brunner-Házként szerepel a turisztikai látványosságok között.

Az utcafronton elhelyezkedő, 260 m² hasznos alapterülettel rendelkező épület néhány éve teljes körű felújításon esett át, megtartva az ingatlan műemlék jellegét, hangulatát, kiemelve annak eleganciáját.

A földszinten tágas előszobába lépünk, ahonnan jobbra hatalmas nappali és dolgozószoba, balra étkező és a konyha nyílik. Az előszobából elérhető még egy mosdó, valamint egy gyönyörű, kényelmes lépcső, mely a borospincébe, illetve az emeletre vezet.

Az alagsorban nagy, több részre tagolt, boltíves pince található, mely a társasági életet és a borokat kedvelők kedvenc színtere.

Az emeleten három különálló hálószobát alakítottak ki, s mindegyikhez önálló fürdőszoba is tartozik.
Az „L” alakú épület hátsó frontján külön bejáratú, 80 nm-es, frissen felújított épület található, mely modernebb stílusban született újjá, ám ugyanolyan gondos alapossággal, mint a főépület.
A hangulatos, zárt kis udvar teszi fel a koronát erre az egyébként is elbűvölő belvárosi ritkaságra, mely méretéből és kialakításából adódóan többféle hasznosításra nyújt lehetőséget. (zöld övezet, kert, parkoló, terasz stb.)
Az épületben modern kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet, a kiépített biztonsági rendszer pedig a védelmet garantálja.
Irányár: 175 millió HUF vagy 500 ezer EUR

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal akár hétvégén is!