Bezárás
105 M Ft

6. kerület, Dessewffy utca

Térkép előnézet

megnézem a térképen

6. kerület, Dessewffy utca

x
Típus
eladó lakásban iroda
Alapterület
138 m²
Négyzetméterár
760 870 Ft/m²
Emelet
3
Tetőtér
tetőtéri
Légkondicionáló
van

Kuriózum a belváros tetején!

Eladásra kínálunk egy belvárosi, 4 szobás lakást, melyet tetőtéri kialakítása tesz igazán különlegessé!

Tágas, fényárban úszó terek, modern belsőépítészeti megoldások jellemzik ezt a 138 m2-es társasházi lakást, mely 3 külön nyíló szobával, egy hatalmas étkezős nappali térrel rendelkezik. A tetőtéri kialakítás bravúros megoldásai miatt egyáltalán nincsenek kihasználhatatlan terek, több helyiségben függőleges ablakok is találhatóak.
A konyha melletti dolgozósarokból egy további, külön nyíló szoba leválasztható, a bejárati térben pihenő, a lakásban tágas előszoba, gardrób, külön WC, nagyméretű kádas-zuhanyzós fürdőszoba és egy további mosdó helyiség kapott helyet.
Cirkófűtéses, minden helyisége légkondicionálóval felszerelt.
A házban, melynek lépcsőháza frissen, ízlésesen felújított, lift nincs.
A lakásból azonban-atágas előszobából megközelíthető - hatalmas tetőterasz alakítható ki, melyhez a ház már lakói a beleegyezésüket adták.
A ház lakóközössége rendezett, a lakás közvetlen szomszédja egy építésziroda.

A Bazilika tőszomszédságában található Dessewffy utca környéke a Budapest SOHO-jaként is emlegetett környék, számos étterem, színház, kávéház található a közelben, tömegközlekedése kiváló.

A lakás közös költsége: 25.000 Ft
A rezsi egyedi mérőórák alapján

A tehermentes ingatlan azonnal költözhető! Befektetési szempontból is kiváló, hosszú vagy rövid távú bérbeadásra is kiválóan alkalmas.

Megtekintésért és további kérdésekkel hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Az alaprajz tájékoztató jellegű!
Nézzen körül a lakásról készült 3D ingatlansétában akár otthonában! A link a hirdetés elején található, de kérésre szívesen elküldöm!