Bezárás
11.9 M Ft

Ráckeve, Angyalisziget

Térkép előnézet

megnézem a térképen

Ráckeve, Angyalisziget

x
Típus
eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület
45 m²
Négyzetméterár
264 444 Ft/m²
Telekterület
845 m²
Szobák száma
3
Tetőtér
nem beépíthető
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb
Villany
van
Víz
utcában
Gáz
nincs
Csatorna
telken belül

Vízparti fűthető nyaraló stéggel Ráckevén eladó

Ráckevén, a Duna partján, az Angyali szigeten, páratlan környezetben eladó ez a nyaraló, stéggel.

Az Angyali-sziget a Duna egyik ékköve, földi paradicsom azok számára, akiknek a nyugalom elsődleges és szeretik a természet közelségét! Itt ugyanis nincs autó, vagy motorforgalom, nincs szmog. A sziget csak csónakkal közelíthető meg. A személy szállító RÉV egész évben menetrend szerint közlekedik.

Épület
A beton alapra épült faház lakóterülete 45 m2, a kertkapu előtt lévő felújított stég 12 m2-es.

A házikóba – ahogyan a képek közötti alaprajzon is látható – 3 irányból is beléphetünk.

A házban minden helyiség világos, köszönhetően a sok ablaknak.

Elölről érkezve egy előtérbe (2 m2) léphetünk be, itt található a ház vízellátását nyújtó szivattyú.

Az előtérből a nappaliba (15 m2) jutunk, melyből az egész kertet belátni. Ebben a tágas és világos helyiségben bőven van hely arra, hogy az étkező funkciót is betöltse.

A főzősarok (3 m2) a nappali és a hátsó szoba közötti “átjáróban” van kialakítva. Ebben mosogató és palackos gáztűzhely van. Itt is van ablak, így a természetes szellőztetés megoldható.

A hátsó szoba (12 m2) a főzősarok mögött helyezkedik el, de önálló ajtaja is van a kertből. Kifejezetten világos, hiszen falain nagy méretű ablakok vannak. A főzősarok melletti falban beépített szekrény is van.

A nappaliból érhető el az első szoba (10 m2), melyben a fűtést biztosító kályha is el van helyezve. Ablaka a kertkapu felé tekint a Duna irányába.

Innen külön ajtóval nyílik a fürdőszoba (3 m2), melyben kád, wc és kézmosó kapott helyet. A meleg vizet szolgáltató villanybojler is ebben a helyiségben van. Ablaka is van a helyiségnek, így a természetes szellőzés itt is adott.

Főbb jellemzők:

- VÍZPARTI NYARALÓ!
- STÉG a vételárban (3 m x 4 m, felújított)
- Fúrt kút van
- Szennyvízcsatorna telken belül
- Épületvillamosság: elektromos ellátás, közüzemi hálózatról (230V)
- A meleg vizet villanybojler adja
- Kályha van, így fűthető

Stég
A vízparti nyaralóhoz tartozik egy stég is (12 m2), mely szintén az árban van és 20 m2-re bővíthető a Vízügyi Igazgatóság engedélyével.

Továbbá a stég mellett egy kialakított partrész is van, mely tökéletesen alkalmas napozásra, horgászásra.

Duna
A ráckevei Angyali sziget a Duna egyik ékköve. Vízi madarakkal teli, gyönyörű táj, könnyed és csendes csónakázásra és a természet megfigyelésére idilli környezet.

A Duna óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt, valamint egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon.

Udvar / Kert
A 845 m2 méretű telek (Ráckeve, belterület) tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, bográcsozásra, grillezésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra egyaránt.

A kert gazdaságosan öntözhető a fúrt kút használatával.

A kertben egy fából készült tároló is van, amely tökéletesen alkalmas a kerti szerszámok elhelyezésére.

Pince
A főzőfülke alatt egy kis méretű, száraz tárolópince is van.

Környék
Ráckeve belvárosa csónakkal is elérhető, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon, ahonnan az üzletek, szupermarketek, szakrendelők is könnyedén megközelíthetők.

A parton a gépkocsit díjmentesen parkolhatja, igény esetén pedig pár perc alatt Ráckeve belvárosában lehet.

Ráckeve járási központ, tehát közértek, cukrászdák, szakrendelők, Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van, így a hivatalos ügyek intézése helyben történhet.

Közlekedés
Az Angyali sziget és a part között egész évben, menetrend szerint közlekedő RÉV nyújt mindenkor kényelmes megközelítést. Ráckevén menetrend szerint közlekedő távolsági buszok teszik lehetővé a környező településekre és Budapestre jutást. A HÉV pedig szintén Budapestig közlekedik, az Angyali szigethez is van megállója.

Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.